Setari Cookie-uri

Advertorial Combaterea și ameliorarea primelor semne de îmbătrânire

Timpul își va pune amprenta pe pielea ta. Însă poți lua măsuri simple, dar eficiente, pentru a deveni un aliat împotriva îmbătrânirii premature și a îți ajută pielea să se mențină tânără și sănătoasă.

Există trei lucruri importante pe care trebuie să le faci până la vârsta de 40 de ani: să te descoperi cu adevărat, să te iubești pentru ceea ce ești și să ai cât mai multă grijă de tine, de tenul tău. Primele semne ale îmbătrânirii pielii pot fi observate încă de la 25-30 de ani (deși pot diferi de la o persoană la alta în funcție de genetică și de stilul de viață).

Astăzi ne vom îndrepta atenția asupra zonei feței și decolteului. Îmbătrânirea are loc în fiecare strat al pielii. Modificările din aceste straturi se manifestă pe suprafața pielii ca semne de îmbătrânire.

Aspectul tineresc al pielii este datorat, în mare parte, elasticității care ajută tenul să fie neted și fin. Cu vârsta, pielea tinde să își piardă din elasticitate odată cu reducerea producției de colagen și elastină. Aceasta este o cauză primară a îmbătrânirii naturale a pielii.

Pierderea colagenului și a elasticității reduce volumul pielii, ducând astfel la apariția liniilor fine, ridurilor și petelor. Mișcările musculare repetate - râsul, încruntarea (sau consumul des de băuturi cu paiul) - pot da naștere acelor riduri din jurul ochilor, frunții și gurii (riduri cunoscute și sub numele de riduri de expresie).

De asemenea, o combinație de alți factori - atât interni, cât și externi - contribuie la îmbătrânirea pielii. Printre factorii interni amintim doi dintre cei mai importanți, și anume circulația slabă a sângelui și genetica. Factorii externi cheie sunt reprezentați de expunerea la soare, poluarea, fumatul, consumul excesiv de alcool, alimentația necorespunzătoare și o rutină greșită a îngrijirii pielii.

Timpul își va pune amprenta pe pielea ta. Însă poți lua măsuri simple, dar eficiente, pentru a deveni un aliat împotriva îmbătrânirii premature și a îți ajuta pielea să se mențină tânără și sănătoasă.

Un lucru sigur și la îndemână pe care îl poți face pentru a combate și a ameliora primele semne de îmbătrânire a tenului constă în formarea unui ritual zilnic de îngrijire a tenului. Noua gamă LIFACTIV COLLAGEN SPECIALIST de la Vichy îți vine în ajutor cu trei produse inovative, destinate îngrijirii avansate antirid.



CREMĂ CU ACŢIUNE ANTIRID AVANSATĂ

Cremă de zi LiftActiv Collagen Specialist corectează semnele îmbătrânirii tenului, datorită ingredientelor cheie: biopeptide și vitamina C.

Odată cu înaintarea în vârstă, nivelul de colagen din piele scade în mod natural, afectând fermitatea și aspectul general al tenului. LiftActiv Collagen Specialist stimulează producerea de colagen și acționează împotriva semnelor îmbătrânirii prin umplerea ridurilor, îmbunătățirea elasticității și redarea luminozității pielii.

MASCĂ DE FAŢĂ CU ACID HIALURONIC 1%

O mască perfectă pentru un efect imediat de reîmprospătare a tenului, prin acțiunea Acidului Hialuronic și a extractului de drojdie de agave. În doar 5 minute, pielea devine mai suplă, mai fermă și are un aspect mai uniform.

PLASTURI ANTIRID PENTRU ZONA OCHILOR

O doză de Acid Hialuronic pur, pentru o transformare peste noapte. Cum? 160 de micro-conuri de Acid Hialuronic solidificat, de origine naturală, pătrund adânc în piele pe timpul nopții, pentru o difuzie optimă în zona perioculară.

Citește și:

Importanța unei rutine zilnice pentru prevenirea apariției semnelor de îmbătrânire

Iubește-ți pielea, iubește-te pe tine! Cele 7 legi esențiale ale îngrijirii tenului matur

INFOGRAFIC - Proteina tinereții. 10 curiozități interesante despre colagen

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.