Setari Cookie-uri

Patru semne că se pregătește să dispară

V-ați conectat pe o aplicație de dating și pare că aveți multe lucruri în comun.  Stabiliți o primă întâlnire când lucrurile iau o turnură bizară. Dacă recunoști aceste patru semne înseamnă că se  pregătește să dispară.

1. Apelurile telefonice se transformă în sms-uri.

Parcă spusese că preferă să vorbească cu tine la telefon, nu-i așa, decât să tasteze la nesfârșit. După câteva conversații care ție ți se par interesante și promițătoare, sunetul soneriei telefonului tău mobil este în locuit de cel al mesajelor text (sper că nu te-ai grăbit să îi aloci un ton personalizat).

2. Primești doar sms de bună dimineața.

Frecvența momentelor în care te contactează scade ca un râu lovit de o secetă puternică. Dacă înainte doar te gândeai la el și primeai un mesaj, de parcă ați fi comunicat telepatic, acum abia îți trimite un bună dimineața și nu se mai obosește să scrie încă ceva ca răspuns la mesajul tău. Acesta este momentul în care este bine să eviți să inițiezi tu continuarea dialogului, punându-i întrebări și să îi lași lui loc de manevră. Cel mai sigur, atenția lui se îndreaptă către o altă potențială parteneră sau potențiale, dar cum nu este sigur încă de nimic, te ține și pe tine caldă căci a venit primăvara, nu-i așa?

Citește și:

3. Se îmbolnăvește cu o zi înainte să vă întâlniți.

Puțini oameni au curajul să îți spună în față că s-au răzgândit iar unii dintre ei pun mare preț pe aparențe. Dacă te anunță cu o zi înainte de data stabilită pentru a vă întâlni prima dată că se simte teribil de rău, poți deja să schimbi planurile. Probabil că nu știe încă ce să facă, dacă să se întâlnească totuși cu tine sau nu însă șansele sunt mari să nu o facă. Și speră, în secret, că te vei prinde singură astfel încât să nu dea foarte multe explicații.

4. Este foarte bolnav și regretă că nu vă puteți întâlni.

Atunci când un om este foarte bolnav nu îți va trimite un mesaj foarte coerent și atent scris la 5 dimineașa în care îți va descrie cu lux de amănunte cât de rău se simte. Iți va spune că nu se simte bine și te va ruga să reprogramți întâlnirea cât de repede posibil. Dacă asta nu se întâmplă, înseamnă că totul este un pretext. Mergi mai departe și în nici un caz nu te oferi să îi fii infirmieră. Locul este deja ocupat.

Citește și:

foto main: KieferPix, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.