Setari Cookie-uri

CURCUBEU și AJUTOR, cuvintele cheie pentru săptămâna 25-31  MARTIE 2019

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână. 

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii 25-31 MARTIE 2019 este CURCUBEU.

Fiecare culoare a curcubului strălucește în tine și în ceilalți oameni. Este nevoie doar să îți dorești și o vei vedea.

Culorile curcubeului sunt aceleași cu cele ale celor șapte chakre principale ale corpului tău: roșu, portocaliu, galben, verde, albastru, indigo și violet. Atunci când acestea funcționează în parametri maximi, strălucești, într-adevăr în toate culorile curcubeului. Această carte îți reamintește că ești mai mult decât corpul tău fizic. Ești energie în mișcare. Iar pentru ca tu te simți bine și să îți poți duce la îndeplinire misiunea, aceasta energie trebuie să circule liberă și nestingherită prin corpul tău. Meditația, mișcarea, gândurile și emoțiile pozitive sunt elemente primordiale pentru starea ta de bine și pentru echilibrul tău. Folosește prima parte a săptămânii pentru a-ți recăpăta strălucirea și a găsi bucurie în fiecare aspect al vieții tale.

Citește și:

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a săptămânii 25-31 MARTIE 2019 este AJUTOR.

Ajutorul de care ai nevoie este lângă tine. Cere-l și îl vei primi.

A da și a primi ajutor este o chestiune de finețe. Se spune că nu este bine să te amesteci în treburile altora fără să ți se ceară ajutorul. Și asta pentru ca la nivel spiritual fiecare dintre noi are de învățat o lecție din situațiile dificile. Dacă noi, deși bine intenționați, nu lăsam persona respectivă să învețe ce are de învățat, îi facem de fapt un deserviciu. Pe de altă parte, nu putem avea pretenția de a fi ajutați atunci când nu cerem acest ajutor. Mesajul acestei cărți poate fi legat de capacitatea de a cere și a primi ajutor atunci când ai cu adevăra nevoie, de a fi atentă la nevoile celorlalți astfel încât să îi poți ajuta atunci când este nevoie sau, din contră să înveți să stai de -o parte atunci când este cazul.

Citește și:

foto main: Katarina Hoglova Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.