Setari Cookie-uri

Nu este vina ta că el nu știe ce înseamnă să oferi iubire din toată inima

Nu, nu este vina ta că el nu înțelege adevărata iubire. 

L-ai acceptat așa cum este el. Cu calități și cu defecte. Cu bune și cu rele. Cu momente frumoase și momente mai puțin frumoase. Pentru că asta faci într-o relație de iubire. Nu încerci să îl schimbi. Și el ți-a spus că te acceptă complet, însă ori de câte ori ai arătat cine ești găsea un lucru care îl deranja la tine.

Ți-a spus că vrea ce este cel mai bun pentru tine, însă ori de câte ori i-ai mărturisit visurile tale și i-ai spus pentru ce vrei să lupți în viață, ți-a tăiat aripile și te-a pus la pământ pe motiv că nu vei reuși, că sunt prea multe obstacole în calea ta sau că simte că nu ești pregătită pentru asta.

Ai fost întotdeauna dornică să fii tu însăți, însă în preajma lui nu puteai pentru că întotdeauna avea ceva de comentat.

Citește și:

Nu ți-a fost niciodată aproape, nu te-a susținut, nu te-a ajutat.

Pentru o perioadă mult prea lungă de timp te-ai prefăcut că ești fericită. Poate că ai crezut că ești. Dar îți simțeai sufletul gol, secat de iubire. Simțeai că ai oferit tot ce ai putut să oferi în iubire, însă nu ai primit nimic în schimb.

Însă nu ai renunțat. De fiecare dată încercai să îi mai dai o șansă. Și încă o șansă, și încă o șansă. Însă, într-o zi, inima ta a spus "STOP!". Pentru că nu mai putea îndura. Și în acel moment ai luat decizia să pleci. Și totul s-a schimbat. Ți-ai dat seama că ai suferit prea mult pentru ceva ce nu merită. Că ai oferit tot ce ai putut și nu ai primit nimic în schimb. Că ai iubit cu tot sufletul și ai fost răsplătită doar cu respingere și durere.

Citește și:

A fost greu, însă a meritat. Pentru că ai învățat ce înseamnă să fii liberă. Să nu mai porți o mască doar pentru a face pe cineva fericit. Să permiți bucuriei, tristeții, furiei, entuziasmului, fricii, încrederii dragostei să curgă prin sufletul tău. Pentru că fiecare emoție pe care sufletul tău o simte te reprezintă.

Nu, draga mea... Nu ești tu de vină pentru că el nu știe ce înseamnă să fii într-o relație adevărată. Nu ești tu de vină pentru că i-ai oferit toată iubirea pe care puteai să i-o oferit. Nu ești tu de vină pentru că l-ai ridicat pe un piedestal. Nu ești tu de vină că totul s-a terminat.

Acceptă tot ce s-a întâmplat, învață-ți lecțiile și mergi mai departe.

foto main: Namning Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.