Setari Cookie-uri

Nimeni nu îți datorează nimic și cu cât înțelegi asta mai repede cu atât vei fi mai fericită

Crezi că oamenii au timp să fie atenți la tine în această societate? Nu, nimănui nu îi pasă de modul în care tu alegi să îți trăiești viața. 

Cei mai mulți dintre noi trăim cu ideea că lumea ne datorează ceva. Că ar trebui să reușim tot ce ne propunem pentru a fi cu adevărat fericiți. Că toți sunt împotriva noastră sau că ne pun bețe în roate.

Suntem supărați atunci când lucrurile nu ies așa cum ne dorim, ne plângem de faptul că oamenii fac lucruri greșite și de cât de greu este să facem ceea ce facem.

Dar permiteți-mi să vă spun ceva: Nimănui nu îi păsă. Nimeni nu îți datorează nimic și cu cât înțelegi asta mai repede cu atât vei fi mai fericită.

De fapt, cât de egoist să fii să crezi că ar trebui să îi pese cuiva de modul în care alegi să îți trăiești viața? De ce ar trebui ca anumite persoane să se gândească mai mult la tine sau să se asigure că ai tot ce ai nevoie pentru a fi fericită cu adevărat?

Citește și:

Și dacă răspunsul tău este "pentru că ar trebui să ne pese unuia de altul", atunci înseamnă că trăiești într-o lume perfectă.

Și alți oameni vor ce îți dorești tu. Și alți oameni luptă pentru ce lupți tu. Și alți oameni au aceleași visuri cu ale tale. Și alți oameni își doresc o viață fericită.

Crezi că oamenii au timp să fie atenți la tine în această societate? Nu, nimănui nu îi pasă de modul în care tu alegi să îți trăiești viața.

Tindem să credem că problemele noastre sunt într-o oarecare măsură cele mai importante din lume deoarece ele sunt cele care rănesc cel mai mult. Însă uitam că fiecare persoană de pe această planetă a iubit, a pierdut, a suferit, a fost înfrântă și a trecut prin probleme.

Citește și:

Uitam că toți suntem oameni.

Iar în momentul în care înțelegi că nimeni nu îți datorează nimic, te simți cu adevărat liberă. Ești liberă să îți iei inima în dinți și să lupți pentru ceea ce îți dorești. Ești liberă să trăiești așa cum visezi. Ești liberă să fii tu însăți.

foto main: Captblack76 Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.