Setari Cookie-uri

12 Moduri de a te detasa de un suflet cu care nu ti-a fost destinat sa fii

Poate fi destul de dificil sa te detasezi de cineva, sa tai toate legaturile, sa renunti la tot. Chiar si atunci cand esti departe de acea persoana, ea inca poate fi in mintea ta. 

Stiu, inimii nu ii poti dicta nimic; poti iubi pe cineva care se poarta groaznic cu tine si poti uri o persoana care face doar lucruri frumoase pentru tine. Asa este viata uneori.

Cum te detasezi de un suflet cu care nu ti-a fost destinat sa fii? Tinand cont de urmatoarele sfaturi simple, insa extrem de importante:

1. Acorda-ti suficient timp pentru a suferi si pentru a te gandi la "Cum ar fi fost daca...". Stiu ca suna ciudat, insa sufletul tau are nevoie de aceasta perioada.

2. Gaseste ceva ce iti place sa faci. Ocupa-ti timpul cu activitati care iti pun zambetul pe buze, care te fac fericita, care te ajuta sa simti ca traiesti cu adevarat.

3. Spune-ti zi de zi ca meriti mai mult. Mult mai mult. In fiecare dimineata priveste-te in oglinda si fii sincera cu tine. Gaseste o mantra care sa ti se potriveasca. Ca exemplu: "Asta sunt eu, o femeie a iubirii. Astept dragostea adevarata, pura, sincera."

Citește și:

4. Iarta si mergi mai departe. Nu sta in trecut, nu iti pierde timpul concentrata pe amintirile mult prea putine. Totul s-a intamplat, este timpul sa iti continui viata acum.

5. Distanteaza-te de acea persoana. Este important sa rupi legaturile cu ea.

6. Daca simti ca este necesar pentru linistea ta sufleteasca, poarta o discutie sincera si matura cu acea persoana - insa incearca sa fii foarte atenta pentru ca poate fi mai greu decat credeai.

7. Petrece mai mult timp singura. Descopera-te, iubeste-te, apreciaza-te.

8. Cere ajutorul celor dragi. Familie, rude, prieteni, cunostinte - gaseste pe cineva cu care sa vorbesti deschis, caruia sa ii spui ce ai pe suflet.

9. Aminteste-ti ca ai nevoie de timp. Aceasta vindecare nu se va intampla peste noapte.

10. Mergi la un psiholog. Acesta te poate ajuta sa intelegi mai bine situatia si sa treci mai repede peste ea.

Citește și:

11. Pleaca intr-o scurta vacanta. Doar tu. Complet singura.

foto main: sarininka, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Aprilie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.