Setari Cookie-uri

SĂMÂNȚĂ și REGĂSIRE, cuvintele cheie pentru săptămâna 1- 7  APRILIE 2019

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână. 

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii 1- 7 APRILIE 2019 este SĂMÂNȚĂ.

Fii atentă la ce plantezi azi pentru că mai devrem sau mai târziu vei culege exact ce ai semănat.

Nimic nu este întâmplător, nici măcar această carte care apare la început de lună calendaristică. Semințe nu sunt doar dorințele tale, mărturisite sau nu, dar și gândurile tale. Fiecare gând pe care îl hrănești capătă putere, iar cu timpul se transformă într-o credință care generează obiceiuri și comportamente. Indiferent de semințele pe care le-ai sădit în trecut, ai oricând puterea de a pune în pământul fertil al subconștientului tău unele noi, mai benefice pentru tine și toți din jur cu care, de altfel, ești interconectată.

Citește și:

Incetează să hrănești semințele vechi care nu îți mai folosesc. Hrănește-le pe cele noi, oferindu-le energia și recunoștința ta, ajutându-le astfel să înflorească în fiecare zi.

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a săptămânii 1- 7 APRILIE 2019 este REGĂSIRE.

Răspunsul pe care îl cauți nu este acolo. Este aici.

De multe ori, căutăm răspunsuri în afara noastră. Intrebăm în dreapta și în stânga, citim cărți și articole. Cel mai bun răspuns este însă în noi. Dacă vei privi în urmă, vei observa că ai obținut cele mai bune rezultate atunci când ai dat curs sfatului sau răspunsului venit din interior. Acea inspirație venită de miri unde care ți-a sunat atât de bine încât nu i te-ai împotrivit și ia-i da curs cu toată ființa ta, fără nici un strop de teamă.

Citește și:

Să găsești răspunsul în interior înseamnă să te regăsești și să te redescoperi pe tine, cea dincolo de învelișul uman. Înseamnă să își redescoperi puterea și înțelepciunea interioară, bucuria și pofta de viață și de joacă, miracolul imaginaținației și al creativității. Folosește această parte a săptămânii pentru a te reconecta cu tine și, astfel, a-ți recâștiga libertatea mult dorită.

foto main: Daniel Eskridge, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.