Setari Cookie-uri

Adevaratele semne de masculinitate dupa care tanjeste orice femeie

Istoria ne invata ca barbatii vaneaza, se duc la razboi si mor pentru tara lor. Societatea de azi ne prezinta o varianta mai fina a soldatului modern care vaneaza trenduri de styling, combina cu vitejie tatuaje si moare de dragul unei domnite pe care o curteaza pe Instagram.

De atatea ori, masculinitatea este confundata cu agresivitate si domnii se dau peste cap sa ne impresioneze si sa demonstreze ca seamana cu craii de alta data. De-ar stii ei ca femeile vor chestii simple, ca nu ne-au placut vreodata conflictele si ca vrem mai multe dovezi de atentie indreptate spre noi, si nu spre altii, ce simpla ar fi viata.

Am adunat cu grija niste semne de masculinitate dupa care tanjeste orice femeie si le las aici, cu speranta ca pana si cei care sunt obisnuiti cu titlul de MVP – cel mai apreciat jucator, pot lua unele notite. Asadar, femeilor le plac barbatii care:

1). Au viata in ordine

Un barbat adevarat este responsabil de actiunile sale, e independent si nu arunca vina in stanga si in dreapta cand lucrurile nu merg conform planului.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto main: Ivanko80, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Aprilie 2019
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.