Setari Cookie-uri

Partenerul de cuplu este precum o oglindă magică a sufletului tău

Dacă ți-ai găsit sufletul pereche, ești o norocoasă. Multe persoane sunt întreaga viață în căutarea lui.

Există numeroase situații, probleme și dificultăți cărora trebuie să le facem față în primii ani de relație. La început va fi mai greu deoarece trebuie să ne cunoaștem partenerul, să îl înțelegem, să descoperim cine este cu adevărat astfel încât să depășim unele momente.

Dacă facem o promisiune în relație să învățăm și să creștem împreună, vor exista numeroase oportunități de a ne provoca reciproc, de a învăța din greșeli și de a iubi din tot sufletul. Folosind relația ca o oportunitate de creștere putem învăța multe lucruri noi nu despre viața de cuplu, ci și despre viața noastră, personală.

De-a lungul timpul ajungem să ne înțelegem mai bine, să vedem nu doar calitățile, ci și defectele. Vedem o parte neplăcută din noi înșine în partenerul de cuplu, care este acum o oglindă a noastră. Și avem o șansă să lucrăm cu aspectele mai puțin dorite pentru a ne dezvolta și a ne accepta pentru ceea ce suntem.

Citește și:

Poate fi inconfortabil, neplăcut, poate chiar dificil. Însă este un traseu incredibil de frumos pentru că acea oglindă poate reflecta creativitatea, integritatea, iubirea, generozitatea și bunătatea de care poate că noi nici măcar nu eram conștienți.

Folosirea partenerului nostru ca o oglindă este o modalitate minunată de a ajunge să cunoaștem profund cine suntem și care este rolul nostru pe acest pământ. În plus, relația devine un mai sinceră, mai puternică, mai reală. Rezultatul acestui proces de cunoaștere se revărsă în toate zonele vieții noastre.

Prin interacțiunile noastre învățăm să dezvoltăm răbdare, curaj, compasiune, blândețe, fericire și generozitate. Nu ne dedicam doar partenerului de cuplu și relației, ci și nouă, ca ființe individuale. Bucuria, fericirea și extazul caracterizează viețile noastre și se revărsă asupra celor din jurul nostru.

Citește și:

foto main: VaLe1605, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.