Setari Cookie-uri

Nu te întoarce la el. Îți este mai bine singură

Nu te întoarce din drumul tău, îți este mai bine fără el. Ești mai curajoasă, mai fericită, mai puternică și mai încrezătoare pe cont propriu. Mergi mai departe. 

Știu că doare. Știu că simți că nu poți merge mai departe. Știu că ai inima sfâșiată. Știu că încerci să fii puternică. Știu că zâmbetul pe care îl ai acum pe buze este unul fals. Știu că te gândești non stop la el. Te întrebi ce s-a întâmplat cu dragostea voastră și cum de lucrurile au ajuns în această situație.

Știu că îți pui întrebări, însă nu reușești să găsești niciun răspuns.

Ceva s-a schimbat. Nu este bărbatul de care te-ai îndrăgostit, însă vrei cu disperare să îl aduci înapoi în viața ta. Vrei ca totul să fie ca la început. Vrei să zâmbească când te vede, să te țină în brațe și să îți spună că totul va fi bine. Vrei să îl vezi cerându-ți iertare pentru toată suferința pe care ți-a provocat-o.

Citește și:

Dar hai să îți spun ceva. Bărbați că el nu merită femei ca tine. Te-ai îndrăgostit până peste cap și ți-a fost greu să îi vezi toate defectele. Chiar și în momentele mai puțin frumoase găseai motive să îl ierți... pentru că îți plăcea să fii alături de el. Însă, dacă stai să te gândești, această relație a fost întreținută doar de tine. El doar făcea greșeli și apoi venea la tine să îl ierți.

Din când în când își arătă și fața dulce după care te topeai. De aceea îți amintești de vremurile frumoase. De aceea îți dorești să se întoarcă. Pentru că te gândești că dacă revine în viața ta lucrurile vor fi diferite. Însă nu va fi așa. Din contră - vei fi și mai confuză, mai dezamăgită, mai tristă.

Citește și:

De asta îți spun să fii tare, să te ridici de la pământ, să lupți cu durerea și să continui singură pe drumul tău.

De data aceasta ai încredere în tine. Chiar și atunci când vrei să renunți... spune-ți că nu merită o femeie ca tine. Nici vorbă. Spune-ți că tu meriți un bărbat care să te respecte, să te iubească necondiționat, să te aprecieze pentru ceea ce ești.

Nu te întoarce din drumul tău, îți este mai bine fără el. Ești mai curajoasă, mai fericită, mai puternică și mai încrezătoare pe cont propriu. Mergi mai departe.

Nu te merită și nu te-a meritat niciodată.

foto main pexels.com

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.