Setari Cookie-uri

Nu asculta ce spun oamenii din jurul tau. Asculta ce iti spune sufletul

Nimeni nu stie ce se ascunde in sufletul tau. Nimeni si nimic nu poate sta in calea visurilor tale

Draga mea, daca vrei sa zbori, renunta la tot ce te tine jos. La tot ce cantareste mult si iti ingreuneaza aripile. Scapa de tot ce te apasa. Goleste-ti sufletul de toata amaraciunea care se ascunde in el. Scoate din inima ta toata durerea pe care o simti.

In jurul nostru vedem atat de multi oameni nemultumiti, oameni care nu stiu ce inseamna sa traiasca. Oameni care vor ajunge la finalul vietii lor si vor regreta ca nu au trait-o asa cum si-au dorit, ca nu au facut schimbarile pe care voiau sa le faca, ca nu au iubit asa cum ar fi trebuit sau ca nu si-au urmat visurile. Oameni care nu au creat amintirile dupa care tanjeau.

In jurul nostru vedem atat de multa drama. Si parca este tot mai multa, tot mai apasatoare, tot mai dificil de suportat. Problemele, dificultatile, greutatile, stresul, anxietatea, teama... toate acestea au pus stapanire pe noi.

Citește și:

Am ajuns sa fim precum niste roboti care nu stiu sa faca nimic altceva in afara de a trai dupa normele impuse de societate.

Ce ne lipseste? Autenticitatea. Puterea. Indrazneala. Curajul. Dorinta. Loialitatea. Compasiunea. Schimbarea. Iubirea.

Ne este teama sa fim noi insine deoarece credem ca vom fi aratati cu degetul. Ne este teama sa spunem ce ne dorim deoarece credem ca se va rade de noi. Ne este teama sa iubim fara prejudecati deoarece credem ca vom fi intelegi gresit.

Singurul lucru de care ar trebui sa iti fie teama, draga mea, este timpul. Pentru ca el trece. Pentru ca fiecare secunda conteaza. Pentru ca fiecare zi dispare. Si este datoria ta sa o faci sa merite - sa creezi amintiri, sa ai incredere in tine, sa iti asumi riscuri, sa indraznesti, sa iesi din zona de confort, sa fii tu insati, sa iti urmezi visurile, sa iubesti asa cum iti doresti.

Citește și:

Nu compara calatoria ta in aceasta viata. Nu privi pe drumul altei persoane. Identifica ce te tine inapoi si ai curajul de a face schimbarile necesare astfel incat sa mergi mai departe. Sa traiesti asa cum iti doresti. Ai incredere in tine, esti mai puternica decat crezi.

foto main pexels.com

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.