Setari Cookie-uri

Cele trei daruri ale lunii Aprilie

Luna aprilie este o lună exrem de activă, care favorizează expansiunea și care aduce oportunități de manifestare, rezolvare și de a deveni mai conștiente de locul spre care ne îndreptăm și de oamenii cu care ne înconjurăm. 

Cu magnoliile sale înflorite și zilele din ce în ce mai lungi alinate de razele soarelui de primăvara, aprilie este o lună de care merită să profiți pentru a-ți umple rezervorul de energie și optimism. Așa cum ai observat deja, prima săptămână a fost un moment minunat, pozitiv al noilor începuturi și oportunități. Iar acest flux benefic va continua pe tot parcursul lunii, spun astrologii.

Așa că nu te teme dacă nu ai profitat de prima zi a lunii sau de Luna Nouă din Berbec de pe 5 aprilie penru a-ți stabili stabili intentiile de manifestare si atragere a abundentei. Poți oricând să decizi ce fel de energie dorești să atragi în viața ta și ce anume doreșt să manifești pe parcursul acestui an.

Datorită climatului astral, spun astrologii, este posibil ca la un moment dat, pe parcursul lunii, să simți nevoia să revizuiești anumite lucruri sau să constați că problemele nerezolvate revin la suprafață pentru a fi clarificate o dată pentru totdeauna.

Citește și:

În ansamblu însă, luna aprilie este o lună exrem de activă, care favorizează expansiunea și care aduce oportunități de manifestare, rezolvare și de a deveni mai conștiente de locul spre care ne îndreptăm și de oamenii cu care ne înconjurăm.

Aprili ne reînnoiește viața în moduri în care nu ne așteptam. Poate fi vorba de evenimente care ne obligă să renunțăm la rutina care ne blochează, ne ajută să redscoperim cine suntem în mod real și care este adevăratul nostru potențial. Este o lună în care vedem mai clar ca niciodată ce nume ne menține captive în trecut, incapabile să înaintăm și să facem schimbările dorite. Poate fi vorba de gânduri, credințe, persoane și poate chiar locuri.

Marele dar al lunii aprilie ese uriașa și uimitoarea sa energie creativă care se află din belșug la dispoziția tuturor, inclusiv a ta. Este o trambulină foart utilă de care te poși folosi fără nici un pic de teamă pentru a te reconecta cu energia creatoare din tine. Utilizează această oportunitate pentru a elibera potențialul tău creator, ascuns cumva și blocat de decizia ta de a sta în zona ta de confort și dă curs fără griji inspirației tale.

Citește și:

foto main: Subbotina Anna, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.