Setari Cookie-uri

5 Daruri gratuite pe care le putem oferi oamenilor din jurul nostru pentru a le face ziua mai frumoasa

Exista 5 daruri gratuite pe care le poti oferi celorlalti pentru a ii face mai fericiti. Iata care sunt acestea: 

"Vrem să trăim fericiţi împreună, nu în mizerie. Nu vrem să ne urâm şi să ne dispreţuim reciproc. În această lume e loc pentru fiecare, iar pământul e destul de bogat încât să ne poate întreţine pe toţi." - spunea Charlie Chaplin in filmul The Great Dictator.

Putem trai o viata mai fericita. Secretul? Sa oferim fericire altor oameni. Aceasta este probabil cea mai mare provocare pentru noi. Dar functioneaza. Cu cat faci mai multe persoane fericite, cu atat vei fi mai fericita. Si exista 5 daruri gratuite pe care le poti oferi celorlalti pentru a ii face mai fericiti. Iata care sunt acestea:

1. Un simplu compliment.

Orice persoana isi doreste sa primeasca un compliment frumos. Si cel mai bun lucru este ca aceste complimente pot fi facute oricand gratis.

Citește și:

2. Un simplu zambet.

Puterea zambetului este magica. Cand mergi pe strada si te uiti la fetele oamenilor vei vedea ca majoritatea sunt incruntate. Un zambet este gratuit si schimba o stare de spirit.

3. O simpla imbratisare.

Unii cercetatori spun ca imbratisarea ar trebui sa fie un obicei, o activitate pe care oamenii sa o faca zilnic. Cand te intalnesti cu prietenii ofera-le o imbratisare, ii vei surprinde intr-un mod placut si le vei face ziua mai frumoasa.

4. O mana de ajutor.

Cand o persoana are nevoie de o mana de ajutor, nu iti fie teama sa i-o oferi. Fa asta mai des chiar si cu persoanele pe care nu le cunosti.

5. Bunatate.

Majoritatea oamenilor nici macar nu stiu cum sa ofere bunatate in jur. Cu toate acestea, este un gest foarte usor de pus in practica - fa ceva frumos pentru o persoana si, cel mai important, fa-o cu compasiune si cu intentia de a o face mai fericita.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.