Setari Cookie-uri

Nu mai tanji dupa viata altora. 8 Secrete pentru a trai o viata mai fericita

Iata care sunt cele mai importante secrete ale fericirii pe care putini oameni le cunosc: 

Fericirea depinde doar de tine. Fericirea este principalul obiectiv al tuturor oamenilor in viata. Insa ceea ce putini stim este faptul ca cu cat alergam mai repede dupa fericire cu atat suntem mai putin fericiti. Si asta se intampla pentru ca noi nu ne dorim fericirea pura, ci ceea ce credem ca reprezinta fericirea - bani, faima, o relatie romantica (acestea sunt doar rezultatele naturale ale fericirii). Sunt oameni care au bani, dar nu sunt fericiti. Sunt oameni care au un job minunat, dar nu sunt fericiti. Sunt oameni care au relatii incredibile, dar nu sunt fericiti. Si asta deoarece fericirea nu inseamna sa astepti anumite lucruri; fericire inseamna sa oferi.

Iata care sunt cele mai importante secrete ale fericirii pe care putini oameni le cunosc:

1. Invata sa faci alti oameni fericiti. Esti fericita cand faci alti oameni fericiti. Acest lucru poate parea dificil de invatat, insa cand faci pe cineva fericit, tu devii mai fericita.

Citește și:

2. Fa acte de bunatate... si vei vedea cat de fericita vei fi dupa un astfel de moment. Nu doar pentru ca ii ajuti, ci si pentru ca te ajuti pe tine - oferi sufletului tau o imensa implinire si multa fericire pura.

3. Bucura-te de soare. Soarele ne afecteaza dispozitia - el este un factor important care stimuleaza organismul nostru sa produca vitamine si hormoni. Asadar, stai mai mult in soare, insa nu uita crema de protectie solara.

4. Nu uita sa faci cat mai multe din lucrurile care iti pun zambetul pe buze. Daca inca nu stii care sunt acestea, incearca sa le descoperi si sa faci unul dintre ele in fiecare zi.

5. Pastreaza in jurul tau oamenii potriviti - acei oameni optimisti, pozitivi, cu zambetul pe buze, care te sustin, au incredere in tine si se bucura la fiecare moment special al vietii tale.

6. Danseaza. Cat de des poti. Dansul este o activitate care iti poate imbunatati starea de spirit. Asculta o melodie care iti place si incearca sa dansezi - dansul te face fericita.

Citește și:

7. Scrie in jurnal. Asterne-ti pe o foaie de hartie gandurile si sentimentele tale - ca si cum ai avea o discutie sincera cu un prieten care te asculta fara sa te judece.

8. Ai grija de tine, de sufletul tau, de inima ta. Pune-te intotdeauna pe primul loc chiar daca multi spun ca acesta este un lucru egoist. Ofera-ti linistea, somnul, alimentatia si tot ce ai nevoie pentru a fi fericita.

foto main pixabay.com

Vizionare placuta


Kudika
29 Aprilie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.