Setari Cookie-uri

Patru lucruri pe care să le faci la prima întâlnire

Prima întâlnire poate fi începutul unei minunate povești de iubire sau încă un motiv de îndoială în privința propriei feminități. Urmează aceste patru sfaturi și totul va merge ca pe roate.

1. Fii relaxată. Nu te strădui în nici o privință. Dacă vă întâlniți la o plimbare în parc sau mergeți la film, nu te îmbrăca și machia ca pentru o seară în club, un interviu de angajare sau o apariție pe scenă. Fii stilată și frumoasă însă adaptează-te locului și momentului zilei. Nu te chinui să faci conversație, să pari ceva ce nu ești sau să îl impresionezi. Cu toții avem un șaselea simț care ne avertizează atunci când persoana din fața noastră este la fel de autentică precum o geantă Vuitton vândută cu 20 de Euro la tarabele din Roma.

2. Fii deschisă însă nu îți povesti întreaga viața. Discută deschis despre pasiunile și visele tale, despre valorile tale de viață și ceea ce te bucură dar și despre ceea ce îți dorești de la o relație. Asta nu înseamnă însă că trebuie să îi povestești întreaga ta viață și să te plângi în privința ultimului iubit care ți-a făcut viața un calvar.

Citește și:

3. Fii interesată de persoana lui în mod real. Știu cât de minunat este să ieși la prima întâlnire cu un bărbat care chiar îți place. Este greu să nu îți faci scenarii și să nu îți imaginezi ce anume vei obține tu din toată povestea asta. Seri romantice, super sex, un partener cu care să e lauzi în fața prietenelor și lista poate continua. Pune filmul acesta pe pauză și fii interesată cu adevărat de el. Uită-te la el ca la o altă ființă umană, cu pasiunile și grijile sale și, mai ales cu nevoia de a fi iubit. Nu te sfii să îi pui întrebări și să îl lauzi pentru reușitele sale dacă tu crezi că merită.

4. Observă-l cu atenție. Chiar dacă arară ca Sam Heughan, actorul principal din serialul Outlander, observă-l cu atenție. Observă-i atitudinea față de tine. Este galant și te protejează? Iți deschide portiera, te ajuă să cobori o scară abruptă, îți ține umbrela dacă plouă? Te îndeamnă să alegi cel mai ieftin de mâncare din meniu când tu ai spus ce vrei deja? Te privește în ochi și te ascultă cu atenție sau îți tai vorba și vorbște despre el? Toate acestea te vor ajuta să decizi dacă are stofă de iubit sau nu.

Citește și:

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.