Setari Cookie-uri

Luna plina dubla in Balanta va schimba TOTUL (de la viata profesionala pana la cea sentimentala)

Sunteti pregatite pentru urmatoarea perioada? Luna plina dubla in Balanta aduce o serie de schimbari neasteptate pentru toate zodiile.

Aceasta perioada este una extrem de speciala - luna rara va rasari pe 19 aprilie si va readuce la viata energia vibranta care a fost inaugurata de Luna plina de pe 20 martie. Urmeaza o perioada plina de schimbari neasteptate. Iata ce ti-au pregatit astrele in functie de semnul zodiacal.

Berbec - Iei decizii constiente

Este o perioada dificila, insa extrem de interesanta pentru tine deoarece te scoate din zona de confort si te determina si fii foarte constienta de lucrurile care ti se intampla. Ai incredere in tine si faci cateva schimbari de-a dreptul indraznete.

Taur - Tragi concluzii importante

In aceasta perioada este posibil sa inchei cateva parteneriate destul de importante, care te vor ajuta sa te bucuri de beneficiile financiare aparute de pe urma lor. Este timpul sa tragi concluziile si sa iti faci planurile pentru urmatoarea perioada.

Citește și:

Gemeni - Iti indrepti atentia asupra vietii sentimentale

Este momentul sa fii foarte sincera cu oamenii din jurul tau; pe plan sentimental, simti nevoia sa spui ce ai pe suflet astfel incat sa reusesti sa rezolvi problemele cu partenerul de cuplu. In caz contrar, decizi ca fiecare sa o ia pe drumul lui.

Rac - Este o perioada intensa pentru tine

Aceasta perioada este una frumoasa pentru tine deoarece te determina sa privesti mai adanc in sufletul tau si sa descoperi de ce are nevoie cu adevarat pentru a fi fericit. Este posibil ca inrelatia cu partenerul de cuplu lucrurile sa evolueze mai repede decat te asteptai.

Leu - Ai mai multa grija de tine

Incerci sa oferi oamenilor din jurul tau lucrurile de care au nevoie si afectiunea care le trebuie. Insa nu continua asa pentru va vei ajunge sa iti seci sufletul de energie. Incepe sa te pui pe primul loc, sa fii putin egoista si sa ai mai multa grija de tine.

Citește și:

Fecioara - Schimbari neasteptate pe plan sentimental

Este timpul sa intervii pe plan sentimental; simti ca lucrurile evolueaza intr-o directie neasteptata si nu iti place sa fii luata prin surprindere, motiv pentru care pui piciorul in prag si alegi sa faci cateva schimbari cu care ii vei surprinde pe oamenii din jurul tau.

Balanta - Intreaba-te de ce ai nevoie pentru a fi fericita

Acesta este un moment foarte bun pentru a iti indrepta atentia asupra ta. De ce ai nevoie pentru a fi fericita? Ce iti multumeste sufletul? Ce iti bucura inima? Raspunde-ti la aceste intrebari si vei vedea cum vei incepe sa faci schimbarile de care ai nevoie.

Scorpion - Inchei o relatie serioasa

Este posibil ca in aceasta perioada sa decizi sa inchei o relatie cu o persoana foarte importanta din viata ta; motivul - lucrurile s-au schimbat intre voi si simti ca nu mai sunteti pe aceeasi lungime de unda de foarte mult timp, asa ca este timpul ca fiecare sa o ia pe propriul drum.

Citește și:

Sagetator - Mare atentie la interactiunea cu cei din jurul tau

Ai sansa sa intalnesti oameni noi si chiar sa iti faci prieteni de lunga durata in aceasta perioada. Este momentul sa renunti la masti si sa arati cum esti tu cu adevarat. Multi vor aprecia sinceritatea de care dai dovada.

Capricorn - Indreapta-ti atentia asupra vietii personale

Astrele te sfatuiesc sa fii foarte atenta la modul in care interactionezi cu oamenii din jurul tau. Este posibil ca discutiile pe care le porti cu cei dragi sa te ajute sa constientizezi ca este timpul sa faci o schimbare destul de importanta in ceea ce priveste viata personala.

Varsator - Iesi din rutina

Alegi sa faci o schimbare care te va ajuta foarte mult in aceasta perioada. Iesi dintre peretii gri intre care ti-ai inchis sufletul si descoperi o lume noua, plina de oportunitati frumoase si de oameni cu o energie minunata.

Citește și:

Pesti - Este momentul sa fii creativa

Pe plan profesional este momentul sa iti indrepti atentia asupra artei. Esti foarte creativa si ai sansa sa iti transformi unul dintre visurile pe care le ai in realitate mai repede decat crezi. Ai incredere in tine si bazeaza-te pe intuitie.

foto main: Sylvie Corriveau, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.