Setari Cookie-uri

Regretul, prietenul vechi care stie cele mai multe despre tine

Iata cele mai zdruncinatoare regrete pe care sufletul nostru le imparte cu restul lumii, indiferent de pozitie sociala, circumstante sau oportunitati primite de la viata.

Regretul e acel prieten vechi care stie mai multe despre tine decat oricine altcineva. Tine minte perfect momentul in care ai decis sa-ti pui visurile pe pauza, gandindu-te ca o sa te dedici lor mai tarziu si ca nu e momentul potrivit. Tot el este cel care tine mortis sa-ti aminteasca faptul ca acel “mai incolo” nu s-a mai intamplat.

70% din oameni regreta o decizie neluata, o aventura netraita, o sansa de care nu au profitat la maxim atunci cand trebuia. Majoritatea regretelor tin cu dintii de tot ce nu ne-am permis sa traim. Numai 30% din noi avem regrete legate de decizii gresite, alegeri nefavorabile sau greseli facute. Pasivitatea si lipsa curajului doare mai tare in final.

In cazul meu, cel mai mare regret tine de alegerea unei facultati nepotrivite si pierderea timpului cu implinirea asteptarilor celorlalti de la mine.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
29 Aprilie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.