Setari Cookie-uri

Spune-mi ce zodie esti pentru a afla la ce sa te astepti in luna mai

Afla ce iti pregatesc astrele in luna mai in functie de zodie

Berbec

Aspect pozitiv: Ai ocazia sa faci ordine in viata personala si pe plan sentimental in luna mai.

Aspect negativ: Pentru a realiza acest leucru, iti dai seama ca esti nevoita sa renunti la anumiti oameni pe care i-ai pastrat prea mult in viata ta si ti-au adus doar rau.

Taur

Aspect pozitiv: Ai ocazia sa faci o schimbare foarte importanta pe plan profesional care te va ajuta sa iti implinesti unul dintre cele mai marete visuri ale tale.

Aspect negativ: Nu mai ai timp pentru alte lucruri si ajungi sa te concentrezi doar asupra proiectelor pe care le incepi.

Gemeni

Aspect pozitiv: Inveti cum sa spui "Nu" atunci cand simti ca trebuie sa spui. Incepi sa iei deciziile potrivite pentru tine in loc de deciziile care fac toata lumea din jurul tau fericita.

Aspect negativ: Iti faci griji cu privire la relatia pe care o ai cu oamenii din jurul tau pentru ca simti ca te indepartezi de cei dragi incercand sa iti pui in ordine planurile pentru o noua abordare a vietii.

Citește și:

Rac

Aspect pozitiv: Ajungi sa te concentrezi pe tine insati pentru o schimbare importanta. In sfarsit devii o prioritate.

Aspect negativ: Aceasta schimbare va crea o distanta intre tine si unele persoane dragi.

Leu

Aspect pozitiv: In aceasta luna incepi sa fii foarte atenta la aspectul financiar si sa economisesti mai multi bani.

Aspect negativ: Pentru a face acest lucru, este posibil sa refuzi invitatia prietenilor de a merge in excursii sau chiar vacante.

Fecioara

Aspect pozitiv: In luna mai te concentrezi asupra starii tale de spirit. Esti atenta la obiceiurile negative pe care vrei sa le elimini din viata ta cu orice pret.

Aspect negativ: Trebuie sa faci cateva schimbari dificile - schimbari pe care nu vrei sa le faci, insa stii ca trebuie sa te ocupi de ele pentru a readuce linistea si paceea in viata ta.

Balanta

Aspect pozitiv: Iesi din zona ta de confort si atingi un obiectiv mult asteptat care iti va aduce o stare de bine incredibila.

Citește și:

Aspect negativ: Este posibil sa pierzi prietenia unor oameni dragi de-a lungul drumului (oameni care sunt gelosi pe succesul tau).

Scorpion

Aspect pozitiv: Incerci sa petreci mai mult timp concentrandu-te pe viata personala, pe relatia cu partenerul de cuplu, cu membrii familiei si cu prietenii foarte dragi.

Aspect negativ: Lasi pe plan secund viata profesionala, iar superiorii nu sunt deloc multumiti de evolutia proiectelor de care trebuie sa te ocupi.

Sagetator

Aspect pozitiv: Astrele pregatesc pentru tine ceva cu adevarat special pe plan sentimental.

Aspect negativ: Aceasta schimbare minunata poate fi usor infricosatoare - esti fericita si, in acelasi timp, extrem de speriata de tot ce urmeaza sa se intample.

Capricorn:

Aspect pozitiv: Faci un pas urias in ceea ce priveste cariera ta.

Aspect negativ: Aceasta schimbare iti va aduce responsabilitati suplimentare, ceea ce inseamna ca nu vei mai avea timp si pentru cei dragi. Iti este greu sa gasesti acel echilibru intre viata profesionala si cea personala.

Citește și:

Varsator

Aspect pozitiv: In luna mai intalnesti pe cineva care iti va schimba viata intr-un mod neasteptat de frumos, care iti va modela drumul pe care vrei sa mergi si iti va reface perceptia asupra viitorului.

Aspect negativ: Vei petrece destul de mult timp cu aceasta persoana, ceea ce va insemna ca vei avea mai putin timp de petrecut cu familia si prietenii, acele persoane care ti-au fost intotdeauna aproape.

Pesti

Aspect pozitiv: Esti foarte motivata sa faci schimbarile necesare pe plan profesional astfel incat sa te poti bucura de beneficiile financiare.

Aspect negativ: Vei ajunge sa muncesti atat de mult incat nu vei mai avea timp nici macar pentru tine.

sursa foto: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.