7 lectii pretioase pe care le-am invatat din relatiile de pana acum

7 lectii pretioase pe care le-am invatat din relatiile de pana acum
Kudika
5 Mai 2019

E imposibil sa nu gresesti cand vine vorba de relatii. Dar adevarul este ca unele dintre cele mai mari greseli pe care le facem din iubire ne pot invata multe. Mai mult, invatand despre greselile pe care le-au facut altii in relatii ne pot ajuta sa nu le repetam si noi.

M-am uitat cu atentie la propriile mele greseli din relatiile pe care le-am avut pana in prezent si am descoperit cateva teme generale. Cel mai mult regret faptul ca m-am devotat oamenilor care nu meritau asta. O alta greseala pe care am facut-o a fost sa ma multumesc cu relatii care schiopatau, in speranta ca eu voi reusi sa le fac sa functioneze cum trebuie.

Am stat alaturi de oameni mai mult decat ar fi trebuit fie pentru ca ma simteam obligata, fie pentru ca simteam ca lucrurile ar trebui sa mearga, desi era evident ca lucrurile nu stau asa.

Ceea ce am inteles din toate erorile mele emotionale de pana acum e ca ar trebui sa-mi mentin standardele inalte, atat in ceea ce priveste alegerea partenerului, cat si in ceea ce priveste relatia in sine.

Continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto main: pixabay

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri