Setari Cookie-uri

Priveste partea buna a lucrurilor. Orice moment dificil vine cu o lectie de viata extrem de importanta

Dupa un moment dificil nu doar ca inveti o lectie, ci devii mult mai puternica, mai sigura pe tine, mai dornica sa traiesti viata pe care ti-o doresti.

Daca acum te afli intr-un moment mai putin placut si lupti pentru a il depasi, aminteste-ti aceste lucruri:

1. Chiar daca este o perioada grea pentru tine, nu uita sa zambesti. Aceasta este o faza temporara in viata ta, nu vei trai asa o vesnicie.

2. Plangi daca vrei. Cu cat te abtii de la a nu plange, cu atat iti va fi mai greu. Daca simti nevoia sa versi oceane de lacrimi, fa-o chiar acum.

3. Nu mai trai in frica. Descopera care sunt temerile tale si incearca sa le depasesti. Acesta este singurul mod in care poti iesi din zona de confort.

4. Scapa de obiceiul minciunii. Nu minti nici pentru tine si nici pentru cei dragi. Nu uita ca adevarul te va elibera.

5. Fa-ti o lista cu lucrurile care te fac fericita. Zi de zi incearca sa faci un lucru de pe acea lista.

6. Odihneste-te, insa nu renunta. Ia o pauza atunci cand sufletul iti este obosit, incarca-te cu energie pozitiva astfel incat sa revii plina de viata si dispusa sa mergi pana in panzele albe pentru a ajunge acolo unde iti doresti.

Citește și:

7. Renunta la relatiile toxice. Definitia iubirii se va schimba odata cu varsta si timpul.

8. Ai grija de tine - de sufletul tau, de inima ta, de corpul tau.

9. Cunoaste-ti valoarea. Ai puterea de a decide cum sa iti modelezi viitorul. Ai puterea de a iti da seama cat de importanta esti. Nu permite nimanui sa se poarte urat cu tine.

10. Mergi pe drumul mai lung daca simti ca este cel potrivit. Scurtaturile sunt oricum pentru persoanele lenese. Construieste-ti destinul si mergi mai departe.

11. Nu uita sa iti asumi responsabilitatea pentru tot ce faci. Nu este usor sa iti accepti greselile, insa trebuie sa o faci. Asuma-ti vina si incearca sa rezolvi problemele pe care le ai.

12. Asculta sfaturile altor oameni. Nu este nicio rusine ca atunci cand simti ca nu mai poti sa mergi si sa ceri ajutorul.

13. Ofera iubire si bunatate. Incearca sa fii amabila cu oamenii din jurul tau - chiar si cu cei necunoscuti sau cu cei care te-au ranit. Acest lucru ii va surprinde si ii va schimba intr-un fel sau altul.

Citește și:

14. Nu uita ca nimic in aceasta lume nu este definitiv. Daca ai dat-o in bara, va trece timpul si oamenii vor uita despre asta. Viata este intr-o continua miscare. Daca ai o problema, gandeste-te ce poti face pentru o rezolva. Nu uita sa iti inveti lectia din aceasta situatie.

15. Iesi din zona de confort... si vei vedea cum lucruri uimitoare se vor intampla.

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.