S-ar putea sa fie prea tarziu pentru relatia voastra, dar pentru tine, niciodata!

S-ar putea sa fie prea tarziu pentru relatia voastra, dar pentru tine, niciodata!
Kudika
7 Mai 2019

Iti spui ca inca mai poti. Ca inca nu ai ajuns la capatul puterilor. Ca trebuie sa fii puternica pentru ceilalti. Crezi in schimbarea pe care o promite de fiecare data. Te agati de scuzele lui. Nu trebuie sa mori pe altarul iubirii voastre! S-ar putea sa fie prea tarziu pentru relatia voastra, dar pentru tine, niciodata!

De multe ori ne pierdem intr-un cerc vicios caruia si noi ii dam putere. O relatie toxica, abuziva, potentata mereu de o comunicare dureroasa si certuri care se reiau la infinit ne fura identitatea. Nu mai suntem studentele neinfricate, femeile de succes cu energie molipsitoare, nu mai suntem prietenele pline de viata. O relatie nepotrivita ne fura povestea, identitatea.

Odata cu ea, se duce si increderea ca o poti lua de la capat. Ca meriti mai mult. Ca se poate. Cu fiecare sansa noua pe care o acorzi, pierzi ceva din tine. Citeste semnele de mai jos care iti confirma ca relatia nu mai poate continua si gaseste curajul de a nu te lasa definita de o iubire care s-a stins.

De cele mai multe ori izolarea, nici nu trebuie sa vina de la partener, ti-o impui singura.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto main: Best Photographer, Shutterstock

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri