Setari Cookie-uri

S-ar putea sa fie prea tarziu pentru relatia voastra, dar pentru tine, niciodata!

Iti spui ca inca mai poti. Ca inca nu ai ajuns la capatul puterilor. Ca trebuie sa fii puternica pentru ceilalti. Crezi in schimbarea pe care o promite de fiecare data. Te agati de scuzele lui. Nu trebuie sa mori pe altarul iubirii voastre! S-ar putea sa fie prea tarziu pentru relatia voastra, dar pentru tine, niciodata!

De multe ori ne pierdem intr-un cerc vicios caruia si noi ii dam putere. O relatie toxica, abuziva, potentata mereu de o comunicare dureroasa si certuri care se reiau la infinit ne fura identitatea. Nu mai suntem studentele neinfricate, femeile de succes cu energie molipsitoare, nu mai suntem prietenele pline de viata. O relatie nepotrivita ne fura povestea, identitatea.

Odata cu ea, se duce si increderea ca o poti lua de la capat. Ca meriti mai mult. Ca se poate. Cu fiecare sansa noua pe care o acorzi, pierzi ceva din tine. Citeste semnele de mai jos care iti confirma ca relatia nu mai poate continua si gaseste curajul de a nu te lasa definita de o iubire care s-a stins.

De cele mai multe ori izolarea, nici nu trebuie sa vina de la partener, ti-o impui singura.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto main: Best Photographer, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.