Setari Cookie-uri

Patru locuri de neratat în Santa Monica

Iată patru locuri pe care îți recomand să le vizitezi în Santa Monica. 

Situat între Venice Beach și Malibu, Santa Monica este unul din orășelel de pe coasta Pacificului care merită vizitat atunci când te urci în avion cu destinația LA. Artă, viață de noapte, shopping, străzi pe care poți colinda, restaurante, o plajă magnifică te așteaptă într-un singur loc. Iată patru locuri pe care îți recomand să le vizitezi în Santa Monica.

1. Bergamot Station.

Acesta este unul din locurile istorice din Santa Monica din care nu a rămas însă decât numele. Locul a servit drept gară între 1875 și 1953 și a fost denumit astfel după o floare care creștea aici. Acum este una dintre destinațiile culturale de top în sudul Californiei și găzduiește galerii de artă în care poți admira și cumpăra lucrări de pictură, fotografie, sculptură ale unor artiști celebri. Spre exemplu, câteva dintre cele mai cunoscute lucrări ale celebrului Henri Cartier Besson dar și o serie de fotografii inedite cu Audrey Hepburn te așteaptă la galeria Peter Fetterman până pe 8 iunie fotografii.

Citește și:

2. Third Street Promenade.

Cea mai celebră stradă din Santa Monica, pietonală, îți oferă o experiență inedită în orice moment al zilei. In timpul zilei poți merge la shopping-poți pleca într-o mașină Tesla, cu cea mai nouă colecție de la Victoria's Secret și un iPad nou. Seara, mai ales în weekend, strada se animă. Artiști de diferite feluri - acrobați, dansatori, muzicieni - oferă adevărate spectacole în aer liber. Dumicile, pasionații de salsa dansează în ritmul muzicii preferate oferind un adevărat spectacol de măiestrie la care oricine este binevenitt.

3. Santa Monica Pier.

Inaugurat pe 9 septembrie 1909, Santa Monica Pier reprezintă punctul terminus al celebrei Route 66. Digul cu podeaua de lemn atrage în weekend mii de oameni care vor să admire apusul, să pescuiască sau să se bucure de parcul de distracții Pacific Park și în special de populara roata activată de panouri cu energie solară.

Citește și:

4. Santa Monica Beach.

Plaja din Santa Monica este una dintre cele mai populare și mai largi. Este un loc ideal pentru plimbare la apus, jogging, yoga sau meditație la răsărit. Dacă îți place să joci volei, există locuri special amenajate pentru asta.In apropierea plajei se află o mulțime de restaurante care satisfac orice gusturi culinare, de la cele vegetariene la amatorii de hamburger tradițional american.

foto main: View Apart, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.