Setari Cookie-uri

Cum sa traiesti fara regrete. Iubirea este cea mai importanta!

Fericirea, de cele mai multe ori, este asociata cu o viata sentimentala implinita. Dar ce faci atunci cand dragostea adevarata nu iti apare in cale? Este dificil uneori sa traiesti fara regrete, insa depinde doar de tine sa reusesti.

Indiferent cat iti este de greu sau cat de incarcat iti simti sufletul cand acesta nu este hranit cu iubirea unui partener sincer si deschis, trebuie sa gasesti puterea interioara. Aceasta te va ajuta sa infrunti in continuare orice iti apare in cale.

Si da, este posibil sa traiesti fara regrete, sa fii fericita si sa zambesti in fiecare zi. Iar toate aceste lucruri minunate pornesc de la iubire. Nu cea de cuplu, ci iubirea pe care o porti in inima ta si care te inconjoara. Viata sentimentala este doar o completare, iar lipsa unui partener nu ar trebui sa iti intunece orizonturile.

Potrivit psihologilor, exista trei tipuri de iubire foarte importante in viata fiecarei persoane. Acestea iti vor da putere, te vor motiva si te vor ajuta sa te simti cu adevarat implinita.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
13 Mai 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.