Setari Cookie-uri

5 Pasi pentru a atrage in viata ta barbatul care te va face fericita

Esti in cautarea unei relatii perfecte cu un barbat care sa te faca fericita? Iata care sunt cei mai importanti pasi care te vor ajuta sa atragi in viata ta acea persoana:

1. Renunta la notiunea de perfectiune

Nu cauta perfectiunea deoarece aceasta este primul lucru care te impiedica sa gasesti pe cineva. Asa cum tu nu esti perfecta, nimeni nu este perfect. Renunta la acest vis si incepe sa lucrezi pe o baza mai realista pentru a gasi o persoana cu adevarat potrivita pentru tine.

2. Gandeste-te la trei caracteristici definitorii

Gandeste-te la sufletul tau. Care sunt cele trei caracteristici pe care sufletul tau si-ar dori sa le gaseasca in partenerul de cuplu? Gandeste-te sincer si descopera cu adevarat ce cauti.

3. Iubeste-te

Cu toata inima ta si cu toata fiinta ta. Pentru a te indragosti de cineva trebuie ca mai intai sa te indragostesti de tine insati. Incepe cu elementele de baza: iti pasa de tine? Faci lucruri bune pentru trupul si mintea ta? Te respecti? Stii cand sa spui "Nu", cand sa stabilesti niste liminte pentru a nu fi ranita? Crezi ca esti o persoana buna care merita fericire in viata?

Citește și:

4. Nu te mai plange

Nu te plange ca norocul nu este de partea ta. Poate ca ai suferit mult, poate ca ai trecut prin nenumarate relatii nepotrivite. Insa invata sa accepti aceste momente pentru ceea ce au fost - lectii de viata pentru tine. Oricum nu te poti intoarce in trecut pentru a le sterge cu buretele. Insa poti merge mai departe cu viata ta.

Citește și:

5. Bucura-te de viata ta

Daca esti de parere ca vei fi fericita cand vei fi intr-o relatie... te inseli. Lucrurile nu functioneaza asa. Nu te lipi de aceasta credinta inselatoare, fericirea nu va veni cu un barbat. Nu astepta o persoana speciala sa apara si sa iti schimbe viata. Bucura-te de viata ta asa cum este. Traieste cu adevarat, zambeste mai des, implineste-ti visurile.

Crede in tine, gandeste pozitiv, dezvolta-te si creeaza-ti viata pe care vrei sa o traiesti. Fii deschisa la oportunitati si, pana cand apare acea persoana speciala in viata ta, invata sa te iubesti.

foto main: pexels

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.