Setari Cookie-uri

Dragostea adevarata nu are legatura cu perfectiunea

Dragostea adevarata inseamna sa gasesti ceva real, adevarat, autentic.

Nu mai stim cum sa iubim. Credem ca dragostea inseamna cateva mesaje, sarutari romantice, putin efort depus si cineva care nu face primul pas la prima intalnire.

Nu mai avem rabdare. Sarim peste fluturi in stomac, peste sinceritate, peste emotia descoperirii. Ne vedem trupul unul altuia inainte de a ne cunoaste inimile.

Ramanem concentrati pe acelasi tipar de persoana desi stim ca nu suntem compatibili. Cautam aceleasi calitati desi stim ca nu ne multumesc. Pentru ca vrem o persoana perfecta care sa ne completeze si sa ne aduca fericirea la care visam ani intregi.

Insa dragostea nu este asa.

Nu te astepta sa vina un barbat magic care sa te completeze. Pentru ca tu esti intreaga. Nu te astepta ca inima lui sa se potriveasca perfect cu inima ta. Pentru ca perfectiunea nu exista.

Noi, oamenii, suntem dificili si diferiti. Chiar si in cea mai minunata persoana vei gasi defecte. Relatiile sunt pline de provocari si incredibil de grele.

Citește și:

Dragostea nu este gasita pe ecranul telefonului sau in conversatia scurta de la o intalnire. Dragostea nu este gasita prin cautarea perfectiunii - pentru ca perfectiunea nu este reala. Insa iubirea este reala.

Asadar, draga mea, lasa garda jos. Traieste frumos, invata sa te iubesti, sa te respecti, sa te descoperi. Si intre timp, pastreaza-ti inima deschisa pentru ca atunci cand inima ta va fi pregatita sa isi intalneasca dragostea adevarata, aceasta va aparea in viata ta si iti va demonstra ce inseamna sa iubesti cu adevarat.

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.