Setari Cookie-uri

Trei pași pentru a te reconecta cu pasiunea ta

Există ceva care inspiră și motivează așa cum nu o poate face nimic altceva atunci când te implici într-un proiect în care tu construiești ceva de la zero.

In sufletul fiecăreia dintre noi arde un foc. Uneori aprins, alteori mocnit, acesta are de-a face cu pasiunile noastre pe care de cele mai multe ori le uităm sau le neglijăm dar care dau savoare vieții și ne readuc lumina în priviri. Iată trei pași pentru a te reconecta cu pasiunea ta.

1. Construiește ceva de la zero.

Există ceva care inspiră și motivează așa cum nu o poate face nimic altceva atunci când te implici într-un proiect în care tu construiești ceva de la zero. Această actvitate atât de captivantă te ajută să îți manifești în mod creativă energia masculină existentă în interiorul tău.

Poți construi orice îți trece prin minte, de la un articol de uz casnic la păpușa pe care ai visat adeseori să o creezi pe vremea când erai doar o fetiță. Procesul de a construi acel obiect pas cu pas va face minuni în reconectarea ta cu pasiunea ta. Îți va da încredere și îți va reaminti că este posibil să construiești ceva ce îți dorești. Iar asta nu va face decât să îți îmbunătățească încrederea în tine.

Citește și:

2. Creează ceva artistic

Pentru o abordare mai feminină, care să ducă la o creștere a energiei tale femine, gțndește-te să creezi ceva artistic. Poți încerca să pictezi sau să desenezi, să scrii proză scurtă, un roman sau chiar o piesă, să cânți la un instrument sau chiar să îți creezi singură hainele.

Oricare ar fi alegerea ta, activitatea artistică te va reconecta cu energia ta feminină și cu pasiunile tale.

3. Învață acea abilitate sau deprindere pe care ai vrut mereu să o înveți

Cu toții vrem să învățăm diverse lucruri. Unele dintre ele, extrem de diferite. Asta se întâmplă mai ales în copilărie, atunci când curiozitatea ne este stârnită de o mulțime de lucruri.

Unele dintre aceste abilități și deprinderi încă așteaptă să fie învățate. Copilul din tine încă are curiozitatea să învețe diverse lucruri. Poate vrea să înevețe să facă jonglerii, să facă balet sau să urce pe scenă în calitate de actriță. Fă-i pe plac.

Când investești timp și energie pentru a învăța o abilitate pe care ai vrut mereu să o înveți, vei satisface copilul din tine iar ca răsplată acesta îți va umple inima de bucurie.

Citește și:

foto main:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.