Setari Cookie-uri

Nu iubi pe jumătate. Iubește cu toată inima. Altfel nu mai iubi deloc

Nu iubi cu jumătăți de măsură. Iubește cu toată inima. Nu iubi cu frică. Iubește cu sufletul deschis. Nu iubi cu gândul la viitor. Iubește ca și cum nu ar exista ziua de mâine. Iubește cum știi tu să iubești cel mai mult.

Iubește fără teamă. Iubește ca și cum nu ar exista ziua de mâine. Iubește cu tot sufletul tău. Iubește cu fiecare celulă a corpului tău.

Iubești cu adevărat când încerci să îi faci viața mai ușoară partenerului de cuplu... mai bună, mai frumoasă, mai fericită. Când îl iei în brațe în momentele dificile și îi spui că totul va fi bine și că îi ești alături necondiționat. Când îl vezi în fața ta și zâmbești pentru că îți dai seama cât de norocoasă ești că ti-a apărut în cale.

Iubești cu adevărat când petreci o zi alături de el fără să faceți ceva special și te simți fericită, împlinită, iubită. Când capul tău ajunge pe umărul lui, iar brațele lui îți înconjoară trupul și simți că ești acolo unde trebuie să fii.

Citește și:

Iubești cu adevărat când amândoi vă faceți planuri de viitor și sunteți mai fericiți că niciodată doar gândindu-vă la următorii ani și la toate amintirile pe care le veți construi împreună.

Iubești cu adevărat când îl ai tot timpul în gând.

Iubești cu adevărat când nu pleci dintr-o ceartă dificilă fără să spui nimic. Din contră, alegi să rămâi, să discuți cu cărțile pe față, să faci compromisuri, să rezolvi problema. Pentru că dragostea voastră este mai importantă decât orice conflict.

Iubești cu adevărat când te trezești dimineața și îl vezi lângă tine. Iar în acel moment știi că ai tot ce îți trebuie să fii fericită și ești recunoscătoare pentru fiecare clipă petrecută alături de el.

Citește și:

Iubești cu adevărat când renunți la toate măștile și îți pui sufletul pe tavă. Când îi vorbești despre secretele tale fără nicio teamă. Când îi mărturisești care sunt cele mai mari frici ale tale. Și știi că el va fi întotdeauna alături de tine, că nu te va judeca în niciun fel, ci din contră - te va aprecia și mai mult pentru că l-ai făcut parte din tine.

Nu iubi cu jumătăți de măsură. Iubește cu toată inima. Nu iubi cu frică. Iubește cu sufletul deschis. Nu iubi cu gândul la viitor. Iubește ca și cum nu ar exista ziua de mâine. Iubește cum știi tu să iubești cel mai mult.

foto main: pexels

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.