Setari Cookie-uri

Ultimele zile ale lunii mai vor fi de-a dreptul incredibile pentru aceste trei zodii

Astrele pregătesc surprize minunate pentru aceste trei zodii la final de mai:

Ești curioasă să afli dacă te numeri printre ele?

Gemeni - Ești într-o relație minunată cu tine însăți

Soarele și Mercur sunt poziționate în prima casă, cea a iubirii de sine, și te simți mai bine ca niciodată. Eșți pe aceeași lungime cu gândurile, sentimentele și emoțiile tale. Folosești această energie pentru a găsi putere pentru a depăși toate momentele dificile pe care le-ai avut în ultima perioadă și îți faci curaj de a merge mai departe.

Marte, planeta puterii, stă foarte bine în a doua casă, casa finanțelor. În această săptămână reușești să rezolvi câteva probleme financiare destul de importante și chiar ai posibilitatea de a începe câteva proiecte pe plan profesional care te vor ajuta să ajungi mai repede decât crezi acolo unde îți dorești.

Citește și:

Balanță - Ești în cea mai frumoasă călătorie a vieții tale

Simți nevoia să ieși din zona de confort, să trăiești altfel, să te bucuri de viață, să simți puțină adrenalină în corpul tău. Este momentul să faci ceva în acest sens, altfel o vei lua razna. Dacă nu poți călători, folosește această energie pe care o ai pentru a îți îmbogăți viața cu o anumită cultură, pentru a descoperi locuri noi în jurul tău, pentru a întâlni oameni.

De asemenea, în această perioadă ești concentrată și asupra vieții profesionale - se anunță o transformare importantă pentru tine, cu modificări majore care te vor determina să ai mai multă încredere în tine. Bucură-te de tot ce urmează.

Pești - Vezi fericire în fața ta și ești mai fericită că niciodată

Citește și:

Simți cum creativitatea este tot mai puternică în această perioadă. Începi să vezi lumea printr-un filtru mai artistic. Este timpul să te exprimi liber și să nu-ți mai fie teamă să îți asculți vocea interioară. Soarele și Mercur se bucură să fie în cea de-a cincea casă a ta, casa distracției și a plăcerii. Scopul tău în această perioada? Să te simți bine.

Ai foarte multă energie, iar o parte din ea se duce către viața profesională, unde ești foarte motivată să faci lucruri noi și interesante. Simți că, în sfârșit, lucrezi la un proiect cu adevărat important, care te mulțumește și de pe urma căruia vei avea parte de beneficii frumoase nu doar în carieră, ci și pe plan financiar.

Photo main by Arnie Chou from Pexels

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.