Setari Cookie-uri

Cinci tipuri de prietene de care să fugi

Fiecare dintre noi are în cercul de prieteni persoane care, oricât de multe scuze le-am găsi, ne fac viața un coșmar. Sunt genul de persoane care te seacă de energie și complică lucrurile, dacă le permiți. Iată cinci tipuri de prietene de care să fugi.

1. Prietena săritoare

Ai, n-ai nevoie de ea, ea este acolo pentru tine, anticipându-ți chiar și acele dorințe pe care habar nu aveai că le ai. Găsește tot timpul un motiv să te sune sau să vină să te viziteze. Dacă încerci să îi spui că te poți descurca și singură, se supără și, fără să și-o spună în față, te face să te simți vinovată pentru faptul că nu îi apreciezi prietenia și eforturile la adevărata lor valoare.

2. Prietena ipohondră

Este la curent cu toate noutățile și aplicațiile în materie de alimentație sănăoasă, face yoga și Pilates, mănâncă fără gluten și E-uri. Cu toate acestea, la cel mai mic semn de oboseală sau la cea mai mică durere, îi pică cerul în cap. Este convinsă că o paște o boală incurabilă și aleagă la doctor să își facă analize. Refuză să iasă din casă până când nu primește rezultatele de teamă să nu își scurteze singură viața. Concediile medicale s-au inventat pentru ea.

Citește și:

3. Prietena super star

Nu trece zi în care să nu posteze o fotografie cu ea pe rețelele de socializare în care se află fie într-o locație chic sau însoțită de o personalitate publică. Viața ei pare un lung șir de petreceri și evenimente mondene încât te întrebi când mai are timp să muncească sau să doarmă. Că de altele nu mai poate fi vorba. Printre hashtagurile ei preferate se numără #lovemylife și #feelingblessed

4. Prietena ocupată

Iți mărturisește sus și tare că ești cea mai bună prietenă a ei dar atunci când vine momentul să vă întâlniți sau ai nevoie de ajutor, este întotdeauna prinsă sau se întâmplă ceva. Se spareg țeava la baie, bateria telefonului moare în toiul conversației, are o întâlnire importantă. Clar, dar nu cu tine.

Citește și:

5. Prietena nefericită

Cum se revolvă o situație, cum găsește alta care să o facă nefericită de parcă ar avea un magnet pentru dezastru. Conversațiile cu ea implică lacrimi, furie mocnită și te fac să crezi că ești o idealistă de nu vezi viața așa cum este, de fapt, conform spuselor ei.

foto main:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.