IERTARE și JOACĂ, cuvintele cheie pentru săptămâna 28 MAI - 2 IUNIE 2019

IERTARE și JOACĂ, cuvintele cheie pentru săptămâna  28 MAI - 2 IUNIE 2019

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână.

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii 28 MAI -2 IUNIE 2019 este IERTARE

Eliberează-te pe tine și îi vei elibera pe ceilalți.

Mulți oameni refuăză să ierte sau au dificultăți în acest sens pentru că, în mintea lor iertarea este sinonimă cu acceptarea unui fapt pe care ei îl percep ca inacceptabil. Lipsa iertării însă are mai mare impact asupra celui care refuză să o acorde decât asupra persoanei percepută ca fiind vinovată. Astfel, se păstrează o mentalitate de victimă dar și o legătură energetică dintre cei doi. Mai mul decât atât, orice formă de neiertare este ca un rucsac greu pe care îl ducem în spate și care ne împiedică să ne bucurăm de viață pe deplin. Atunci când iertăm este ca și cum am ieși dintr-o închisoare pe care ne-am construit-o singuri. Eliberându-ne pe noi, îi eliberăm și pe cei din jurul nostru.

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a săptămânii 28 MAI -2 IUNIE 2019 este JOACĂ.

In fiecare dintre noi se află un copil care abia așteaptă să ne scoată la joacă.

De când nu ai mai jucat șotronul? Sau de când nu ai mai alergat prin ploaie sau bătut cărările de munte fredonând cântecul preferat. Când ai încetat să crezi că visele tale pot fi realitate? Când ai încetat să mai crezi în puterile tale magice.

Copilăria este despre creativitate, vise îndrăznețe, autenticitate, a trăi în momentul prezent, lipsa grijilor, iubire, râset, bucurie, veselie, prietenie, curiozitate, descoperirea lumii și a celor din jur cu ochi mirați și plini de candoare.

Partea bună este că, deși ne transformăm în adulți, copilul din noi nu moare. El este viu, se supără și râde de multe ori fără ca noi să ne dăm seama. El are nevoie de atenția noastră și vrea să se joace cu noi. Ce zici, îi dai puțină atenție în acest weekend?

foto main:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri