Setari Cookie-uri

Cele mai importante 10 secrete ale unei relatii adevarate

Majoritatea oamenilor ignora punctele 4 si 10 desi acestea sunt cele mai importante intr-o relatie adevarata.

Urmatoarele secrete ale unei relatii adevarate sunt oferite de oameni care au trait o iubire sincera zeci de ani si ar trebui cunoscute de toata lumea:

1. Intelegere. Intr-o relatie in care exista intelegere exista si apreciere, liniste si dragoste.

2. Evitarea manipularii. Comportamentul partenerului de cuplu nu trebuie sa iti dicteze sentimentele pentru tine insati.

3. Actiunile conteaza mai mult decat vorbele. Degeaba vorbele calmeaza o cearta, daca nu sunt puse in practica nu demonstreaza nimic. Actiunile sunt cele care conteaza cel mai mult.

4. Prietenia este importanta. Intr-o relatie adevarata de iubire trebuie sa existe si o prietenie sincera.

5. Independenta si individualitate. Partenerii sunt fericiti impreuna, insa si separat. In plus, ei se completeaza reciproc, se sustin si se respecta.

6. Partenerii trebuie sa ste ce inseamna dragostea adevarata. Daca stiu sensul adevarat al dragostei, atunci vor face tot posibilul pentru a o pastra vie de-a lungul timpului.

Citește și:

7. Partenerii accepta fericirea, dar si nefericirea. O relatie adevarata vine nu doar cu momente frumoase, ci si cu momente mai putin frumoase. Pentru ca asa este in viata. Partenerii accepta tot ce se intampla in viata lor si, cel mai important, incearca sa treaca prin clipele dificile impreuna, de mana.

8. Recunosc calitatile. Isi cunosc calitatile si, pe langa faptul ca le respecta, le si scot in fata.

9. Incurajeaza pozitivitatea.

10. Sunt ei insisi. In orice moment din zi si din noapte ei sunt sinceri, fara masti. Cu calitati si defecte. Cu puncte forte si puncte slabe. Cu secrete dezvaluite.

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.