Setari Cookie-uri

4 Mantre cu efect tamaduitor pentru suflet pentru fiecare saptamana din luna iunie

Cele mai puternice mantre pentru fiecare saptamana a lunii iunie. Rosteste-le in fiecare dimineata pentru o luna de poveste.

Mantra pentru perioada 1-9 iunie

Las ca fericirea mea sa fie vizibila in ochii oamenilor

Nu te mai ascunde de nimeni. Fii tu insati sa emani fericire prin toti porii, sa te pui pe primul loc de fiecare data, sa ai incredere in tine, sa alegi intotdeauna bucuria lucrurilor marunte, sa fii recunoscatoare pentru tot ce ti s-a intamplat pana acum. De asemenea, nu uita ca poti folosi fericirea ta pentru a aduce bucurie si altor oameni.

Mantra pentru a doua saptamana din luna iunie (10-16 iunie)

Aleg sa nu ma mai compar cu nimeni.

Comparatia este una dintre cele mai grave probleme ale lumii in care traim. Comparatia cu ceilalti nu iti va oferi acea motivatie interna necesara pentru a lupta pentru ceea ce iti doresti. Tu esti unica, nu trai viata unei alte persoane, nu visa visurile altor suflete. Ai puterea sa iti implinesti asteptarile si sa reusesti tot ce iti doresti. Cand te simti mai putin motivata, foloseste aceasta mantra pentru a gasi increderea de a merge mai departe.

Citește și:

Mantra pentru a treia saptamana din luna iunie (17-23 iunie)

Pot! Si asa incepe povestea mea.

Nu te mai concentra pe finalul povestii, ci pe inceputul ei. In fiecare zi ai sansa de a incepe o noua calatorie a vietii si de a scrie o poveste noua si minunata intr-un nou capitol al destinului tau. Incepe sa completezi aceste pagini cu amintiri si realizari fericite.

Citește și:

Mantra pentru a patra saptamana din luna iunie (24-30 iunie)

Aleg sa am in jurul meu oameni frumosi si pozitivi

Poti alege oamenii cu care sa iti imparti viata. Poti fi fericita alaturi de acesti oameni care emana energie pozitiva, fericire, bucurie prin toti porii. Incearca sa elimini din viata ta sau sa pastrezi distanta de acele persoane negativiste, toxice, care iti vor doar raul sau care profita de tine, iar atunci cand ai nevoie de ele sunt de negasit.

foto main: Irina Alexandrovna, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.