Setari Cookie-uri

Simti ca bati pasul pe loc? Iata 10 citate de la Amelia Earhart care te inspira sa iti urmezi visurile

Pilot incredibil, sustinatoare a drepturilor femeii si autor, Amelia Earhart a fost primul pilot de sex feminin care a traversat Oceanul Atlantic in zbor. In timp ce disparitia ei ramane inca un mister, impactul pe care l-a avut asupra vietilor a milioane de oameni ramane neatins... ba mai mult, creste de la o zi la alta. 

Pentru momentele in care simti ca bati pasul pe loc si ai nevoie de putina inspiratie, iata 10 citate de la Amelia Earhart care te vor ajuta sa iesi din impas si sa incepi sa faci pasi mari catre implinirea visurilor tale:

1. Orice persoana are oceane deasupra carora poate zbura daca are curajul sa o faca. Este greu? Poate. Dar ce stiu visurile de obstacole si dificultati?

2. Cel mai dificil lucru este de a lua decizia să acţionezi; restul nu înseamnă decât tenacitate. Temerile sunt tigri de hârtie. Poţi face orice hotărăşti să faci. Poţi acţiona pentru a-ţi schimba şi controla viaţa; iar procesul prin care faci asta reprezintă propria lui recompensă.

3. Femeile, ca şi bărbaţii, ar trebui să încerce să facă imposibilul. Şi atunci când eşuează, eşecul lor ar trebui să fie o provocare pentru alţii.

Citește și:

4. Aventura este valoroasă prin ea însăşi.

5. Unii dintre noi au drumuri deja construite. Daca ai unul, ia-ti zborul! Insa daca nu ai, incearca sa intelegi ca este responsabilitatea ta sa iei o lopata si sa construiesti un drum pentru tine si pentru cei care vor urma dupa tine.

6. Curajul este preţul pe care viaţa îl pretinde pentru a îngădui pacea.

7. Viata nu inseamna sa fii un simplu pasager.

8. Decide daca visul tau merita sau nu riscurile implicate. Daca merita, atunci opreste-te din a iti mai face griji.

9. Poti actiona pentru a-ti schimba si controla viata; iar procesul prin care faci asta reprezinta propria lui recompensa.

10. Cea mai eficientă modalitate de a face un lucru este să-l faci.

foto main: Everett Historical, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.