Setari Cookie-uri

Șase instrumente pentru a te simți mai aproape de partenerul tău de viață

Iată șase instrumente care te vor ajuta să te simți mai aproape de partenerul tău de viață.

O relație de cuplu are nevoie de atenție și îngrijire, la fel ca o plantă. Unul dintre cele mai bune ingrediente pentru relația ta este apropierea sufletească. Acea legătură pe care o simți indiferent unde s-ar afla partenerul, bucuria faptului că ai ocazia să îți împarți viața cu cineva extrem de special. Iată șase instrumente care te vor ajuta să te simți mai aproape de partenerul tău de viață.

1. Gândește-te la cum ar arăta vacanța ideală împreună. Vizualizează decorul, simte bucuria, ascultă sunetele. Apoi împărtășește- i partenerului tău viziunea ta și faceți scenariul ideal împreună.

2. Gândiți-vă la ce anume v-a legat la începutul relației. Poate o întâmplare, prietenia dintre voi sau chiar atracția explozivă. La începutul fiecărei relații există o serie de momente magice care merită păstrate vii și readuse în prezent chiar și prin intermediul unei simple discuții.

Citește și:

3. Discutați despre ingredientele unei relații fericite. Care sunt acele calități și aspecte care fac ca pentru voi o relație să fie înfloritoare și durabilă. Poate fi vorba de orice, de la comunicare, încredere, pasiune, timp de calitate petrecut împreună, hobby-uri, viziune comună asupra vieții ,o cauză socială sau umanitară în care credeți amândoi.

4. Amuzați-vă împreună în timp ce învățați să vă cunoașteți mai bine. Se spune că nu ne ajunge o viață să cunoaștem o persoană, chiar și atunci când locuim sub același acoperiș. Spre exemplu, vă puteți imagina că mergeți într-o călătorie în jungla Amazoniană și vă pierdeți de grup. Ce calități ale fiecăruia dintre voi vă pot ajuta să supraviețuiți până când apar salvatorii?

Citește și:

5. Vizualizați-vă viitorul împreună. Fiecare dintre noi are liste cu dorințe pe care dorește să și le îndeplinească pe parcurul vieții. Construiți o listă comună cu ceea ce vă atrage pe amândoi. Poate că vreți să săriți cu parașuta sau să faceți înconjurul lumii sau să înotați cu delfinii. Fiecare astfel de experiență poate fi cu mult mai bogată atunci când este trăită în doi.

6. Treceți în revistă cele mai frumoase momente ale relației voastre de până acum, inclusiv succesele pe care le-ați sărbătorit împreună. Și asta pentru că de multe ori ne lăsăm furate de probleme și uităm de lucrurile și întâmplările frumoase din viața noastră.

foto main: Trotskaya Nastassia, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.