Setari Cookie-uri

7 Comportamente toxice pe care oamenii falși le afișează tot timpul

Iată o listă cu câteva lucruri pe care trebuie să le iei în considerare dacă vrei să identifici o persoană toxică:

Le regăsești la cei din jurul tău?

Cel mai probabil ai observat deja nu toți oamenii din jurul tău te influențează în mod pozitiv. Trebuie cunoști cel puțin o persoană cu o aură toxică care încearcă te pună la pământ.

Dacă vrei reușești în viață, este foarte important te concentrezi complet pe creșterea ta ca persoană. Nu te teme renunți la oamenii care te țin în spate. Un astfel de gest nu este dovadă de egoism, nici vorbă.

Iată o listă cu câteva lucruri pe care trebuie le iei în considerare dacă vrei identifici o persoană toxică:

1. Nu ascultă

Ori de te ori te întâlnești cu o astfel de persoană, ea ar putea vorbi la infinit. Însă când vine și rândul tău împărtășești ceva, ea devine dezinteresată sau te întrerupe tot timpul.

2. Știe cum manipuleze

Pentru ea manipularea este la ordinea zilei; până și cea mai pricepută persoană în citirea oamenilor îi poate pica în plasă.

3. Nu știe cum își cere scuze

De fapt, aproape nici nu vrea îndrepte lucrurile... dar își mai ceară și scuze. Recurge frecvent la minciună în loc își recunoască vină.

Citește și:

4. Judecă permanent oamenii

Cunoști pe cineva care face comentarii răutăcioase la adresa altor persoane pe care nici măcar nu le cunoaște? Ei bine, acesta este tipul de persoană de care ar trebui stai departe.

5. Îi place fie în centrul atenției

Cea mai ușoară modalitate de a detecta o persoană ca aceasta este într-o comunitate mai mare; ea întrerupe mereu, are ceva de adăugat indiferent de subiectul abordat și încearcă domine conversația tot timpul.

6. Îi place exagereze

Face ca lucrurile fie de zeci de ori mai rele/ mai dificile/ sau chiar mai bune decât sunt de fapt.

7. Îți o stare de dispoziție foarte proastă

După ce te vezi cu ea simți ești cu moralul la pământ. Parcă nu mai ai chef de nimic, nu mai poți zâmbi și nici nu vrei mai stai în preajma altor oameni.

Citește și:

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.