Setari Cookie-uri

Totul in viata este mai usor atunci cand nu iti faci griji pentru lucrurile care nu depind de tine

Vei ajunge acolo unde iti doresti. Insa trebuie sa lupti putin, sa iesi din zona de confort, sa cauti solutii pentru problemele tale, sa iti asculti intuitia, sa ai curajul de a spune Nu cand toata lumea vrea sa spui Da. 

Lasa-ti destinul in mainile Universului, nu incerca sa controlezi tu totul.

Nu-ti mai face atatea griji, draga mea. Nu poti controla totul. Nu poti detine puterea suprema a fiecarui lucru sau moment care se intampla in viata ta. Incearca sa te concentrezi asuptra ta si doar a ta, sa inveti sa lasi putin mai libere fraiele si sa traiesti frumos in timp ce te bucuri de viata. Intre timp, permite timpului sa isi joace cartea si Universului sa rezolve ce trebuie rezolvat.

Continua sa fii sincera cu tine. Sa ramai autentica. Sa iti pastrezi zambetul pe buze. Sa iubesti cu adevarat. Sa nu mai crezi tot ce ti se spune. Sa ii lasi in spatele tau pe cei care urasc. Sa ramai puternica.

Nu iti face griji, draga mea, pentru lucrurile ce nu tin de tine. Nu iti face griji daca simti ca lumea se misca cu viteza luminii si tu esti in acelasi loc. Crede-ma, ai timp. Totul se intampla la momentul potrivit, nu cand iti doresti tu sa se intample.

Citește și:

De asemenea, te rog, nu renunta niciodata la tine. Te asteapta ani incredibili. Cele mai bune proiecte, cei mai frumosi oameni, cele mai speciale experiente sunt in fata, nu in spatele tau. Mergi mai departe, continua sa faci pasi marunti, dar siguri, pentru un viitor minunat. Si, daca ai nevoie, fa un pas inapoi, da-ti seama cand si unde ai gresit, invata din acest moment si incearca o alta varianta daca este necesar.

Vei ajunge acolo unde iti doresti. Insa trebuie sa lupti putin, sa iesi din zona de confort, sa cauti solutii pentru problemele tale, sa iti asculti intuitia, sa ai curajul de a spune Nu cand toata lumea vrea sa spui Da.

Ai nevoie de timp. Nu te grabi. Ia-o treptat.

Vor fi zile in care te vei simti nesigura. Zile in care vei dori sa renunti. Zile in care te vei intreba care este scopul tau in viata. In astfel de momente priveste in sufletul tau si descopera acel ceva care te face speciala, care iti da putere si care te convinge sa nu renunti.

Citește și:

Nu iti face griji nici pentru zilele in care te simti singura. Intr-o zi, vei gasi un prieten, o jumatate a sufletului tau cu care sa iti petreci timpul pretios. Vei gasi oameni care te vor aprecia pentru cine esti si nu se vor folosi de tine. Oameni sinceri si cinstiti, care te vor iubi neconditionat, care iti vor accepta defectele fara sa incerce sa te schimbe.

Stiu, viata este grea... insa nimeni nu a spus ca trebuie sa fie usoara. Pana acum te-ai descurcat minunat, fa-o si de acum inainte. Ai incredere in tine, ai incredere in Univers, ai incredere in destin, ai incredere in divinitate. Vei ajunge acolo unde trebuie sa ajungi.

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2019
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.