Setari Cookie-uri

5 Lucruri pe care sa ti le spui in momentele dificile

Recunoaste durerea pe care o simti, este reala. Te rog, invata sa vorbesti cu tine folosind cuvinte pozitive, incurajatoare.

Poate ca ai sufletul ranit. Poate ca cineva te-a tradat. Poate ca ai fost parasita. Poate ca ti-ai pierdut jobul. Poate ca incerci sa faci o schimbare importanta. Poate ca ai pierdut o persoana draga. Indiferent de ce s-a intamplat, vreau sa stii ca inca te ai pe tine insati. Inca ai sufletul tau frumos si unic. Recunoaste durerea pe care o simti, este reala. Te rog, invata sa vorbesti cu tine folosind cuvinte pozitive, incurajatoare.

Iata cateva lucruri pe care sa ti le spui in vremurile dificile:

- "Ranile mele se vor vindeca." Acesta este o incurajare puternica. Poate ca nu vei uita, dar durerea va disparea in cele din urma si te vei simti mai bine.

- "Eu contez.". Cand treci prin vremuri grele, simti ca nimanui nu ii pasa de tine, nimeni nu te intelege, nimeni nu iti poate simti durerea. Nu este adevarat. Indiferent de ce se intampla, tu esti importanta.

Citește și:

- "In cele din urma totul se va rezolva.". Lucrurile nu functioneaza acum, dar asta nu inseamna ca nu vor functiona pe viitor. Este o zi grea, un moment greu, insa nu o viata grea.

- "Lucrurile se vor imbunatati.". Uneori durerea emotionala te face sa crezi ca acesta este sfarsitul lumii pentru tine. Insa crede-ma ca lucrurile se vor imbunatati, trebuie doar sa permiti timpului sa isi joace cartea.

Citește și:

- "Sunt puternica". Da, in sufletul tau exista atat de multa putere si intelepciune de care nici macar nu stii. Si spun ca nu stii pentru ca nu le-ai folosit pana acum. Priveste in sufletul tau si gaseste puterea de a merge mai departe.

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.