Setari Cookie-uri

Opt lucruri pe care oamenii fericiti le cultiva in viata lor

Ce fac oamenii fericiti diferit de restul lumii? Iti spunem noi. Iata care sunt cele opt lucruri pe care oamenii fericiti le cultiva in viata lor

1. Un scop puternic.

Există două tipuri de fericire. Unul este instantaneu și apare atunci când când facem ceva ce ne place, realizăm ceva sau obținem ceea ce dorim. Celălalt tip de fericire este de durată. Se numește împlinire și vine de la împlinirea scopului în viață.

2. Increderea în sine.

Oamenii fericiti au o încredere puternică în ei înșiși. Asta nu înseamnă că sunt egocentriști sau că se văd cei mai buni în toate. Doar știu că, indiferent ce se întâmplă, pot face față și deveni în fiecare zi mai buni.

3. Disciplina.

Vorbind despre libertate și fericire, disciplina, deși contraintuitivă, este cheia celor două. Disciplina puternică este ca o sabie ascuțită. Cu această sabie, sunteți încrezători că puteți face lucrurile care vă dau plăcere fără să vă îndepărtați de calea voastră.

Citește și:

4. Câteva relații foarte apropiate.

Fericirea nu se găsește în mulți prieteni și relații. Fericirea reală și sensul mai profund al vieții se regăsesc în acele câteva relații cu cel mai bun prieten, familie sau partener, unde puteți împărtăși cele mai intime aspecte ale lumii interioare fără a fi judecat.

5. Starea abundenței.

Există două stări prin care poți să te apropii de viață. O stare de deficit, în care trebuie să lupți pentru majoritatea lucrurilor pentru că există o lipsă. Sau statul prin care trăiesc toți oamenii fericiți, starea abundenței, în care lumea este abundentă de tot ceea ce dorești.

6. Deschiderea mintii.

A avea o minte deschisă nu înseamnă să fii naiv. Aceasta înseamnă că sunteți suficient de încrezători în inteligența voastră pentru a jongla cu câteva idei contradictorii fără a face presupuneri. Este o stare de spirit deschisă pentru noi perspective și învățare continuă.

Citește și:

7. Atitudinea modesta

Cel mai fericit popor nu sunt cei care au cel mai mult de toate, ci cei care sunt cei mai umili despre lucrurile pe care le au. Lipsa umilinței îi face pe oameni să urmărească mai mult, simțindu-se că nu au destule. Dacă ești umil, ești liber să ai destui.

8. Sentiment bogat de umor.

Oamenii care au un mare simț al umorului sunt oameni fericiți. Ei nu au senor de umor, pentru că sunt fericiți. Sentimentul lor de umor este ca o lentilă colorată pe care o pot vedea prin lume. Indiferent de ce, pot face o glumă și râd despre asta.

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.