Setari Cookie-uri

Cand renunti la trecut, faci loc lucrurilor bune in viata ta

Tine minte ca nu te defineste trecutul. Este timpul sa mergi mai departe cu viata ta.

Este timpul sa crezi din nou in tine. Este timpul sa mergi mai departe cu viata ta. Este timpul sa iti descatusezi sufletul de trecut. Este timpul sa ai incredere in Univers. Este timpul sa lasi in spate toate amintirile dureroase. Este timpul sa te concentrezi asupra celui mai important lucru: fericirea ta.

Acum incepe un nou capitol pentru tine. Povestea nu s-a incheiat. Este timpul sa accepti tot ce s-a intamplat, sa iti inveti lectiile si sa iti continui drumul. Este timpul sa iti eliberezi inima de toata durerea pe care o simte si sa inveti sa iubesti din nou.

Draga mea, tu meriti toata fericirea din lume, insa aminteste-ti ca o poti obtine doar pe cont propriu. Fericirea nu este doar exterioara, ci si interioara - iar aceasta din urma este cea mai importanta pentru ca este mai pura si mai sincera decat orice alt tip de fericire. Iar ea se poate intampla doar atunci cand inveti sa te apreciezi pentru ceea ce esti. Cand alegi sa nu mai fii atat de dura cu tine. Cand intelegi ca ai gresit si, totusi, faci un pas in fata pentru ca nu vrei sa ramai prinsa in mrejele trecutului. Cand continui pe drumul tau.

Citește și:

Te rog ca intotdeauna sa iti amintesti sa te iubesti. La urma urmei, iubirea pentru tine insati este cel mai important lucru pe care il poti face in aceasta viata. Vei trece prin multe in urmatorii ani. Momente frumoase si momente mai putin frumoase. Vei cunoaste nu doar binele, ci si raul. Nu doar fericirea, ci si tristetea. De aceea o sa te rog sa fii blanda cu tine, sa ai rabdare... pentru ca ce ai cu propria persoana este o relatie ce va dura o eternitate.

Intelege ca nu detii controlul asupra tuturor lucrurilor care se intampla in viata ta. Nici asupra sentimentelor si nici asupra oamenilor.

Este timpul sa renunti la tot ce s-a intamplat. Incheie acest capitol cu sufletul impacat si cu un zambet larg pe buze. Aminteste-ti sa imbratisezi urmatorul capitol cu bratele deschise si cu dorinta de a face bine. Mergi mai departe cu viata ta.

Citește și:

foto prima pagina: Lolostock, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.