Setari Cookie-uri

7 Promisiuni pe care sa i le faci sufletului tau (si pe care sa le respecti)

Promite-ti sa zambesti mai mult si sa te stresezi mai putin. Sa ai curajul si puterea de a iesi din zona de confort. Sa lasi trecutul in spate si sa apreciezi acest moment. Dar, cel mai important, promite-ti sa traiesti intotdeauna viata pe care ti-ai dorit sa o traiesti. 

Obligatile pe care ti le faci tie ar trebui sa fie la fel de importante precum cele pe care le faci altor persoane. Incepe cu aceste 7 promisiuni simple si, totusi, profunde pentru tine.

1. Promit sa imi ascult corpul si mintea atunci cand simt stresul.

Daca simti ca nu mai poti continua, daca te simti epuizata, stresata sau obosita, trebuie sa intelegi ca acesta este un semn prin care corpul tau iti spune ca are nevoie de odihna.

Atunci cand te simti stresata, ia o pauza de 20 de minute pentru a medita, a face putina miscare sau a vorbi cu o persoana de incredere.

2. Promit sa zambesc in fiecare zi

Un zambet poate schimba ziua unei persoane. Un zambet te poate ajuta sa te simti mai bine in pielea ta. Un zambet este un stimulator de energie si ajuta la reducerea stresului. Zambind in fiecare zi vei reusi sa fii mai fericita si iti vei imbunatati si relatiile cu oamenii din jurul tau.

Citește și:

3. Promit sa aleg sa fiu mai optimista

Promite-ti sa traiesti o viata pozitiva. Sa ai mai multa incredere in tine, sa iesi din zona de confort, sa iti traiesti viata asa cum vrei tu sa o traiesti, sa fii dispusa sa faci ceva ce nu ai mai facut pana acum. Promite-ti sa fii mai optimista si sa nu te mai concentrezi atat de mult pe lucrurile negative.

Citește și:

4. Promit sa imi las in spate trecutul, dar sa imi invat lectia

Amintirea trecutului nu inseamna ca trebuie sa o porti cu tine non-stop. Incearca sa iti inveti lectiile din aceste experiente si sa mergi mai departe. Daca nu o faci pentru tine, atunci fa-o pentru sufletul tau.

5. Promit sa imi traiesc viata pe care vreau sa o traiesti

Nu te lasa prada presiunii impuse de societate. Nu trai viata altor persoane. Traieste fix asa cum iti doresti tu. Aminteste-ti

6. Promit sa imi amintesc ca unele relatii nu sunt pentru totdeauna

Multi oameni cedeaza in fata altora fara sa isi mai caute propria fericire. Este, insa, important sa iti amintesti ca fericirea depinde doar de tine, nu o lasa pe mana altei persoane - pentru ca este posibil ca la un moment dat aceasta persoana sa plece din viata ta.

7. Promit sa accept schimbarile necesare in viata mea

Citește și:

Intelege ca schimbarile sunt necesare - acestea iti ofera posibilitatea de a creste, de a te dezvolta, de a merge mai departe cu viata ta ajutandu-te totodata sa iti implinesti visuri, sa ajungi acolo unde iti doresti, sa inveti ceva nou, sa descoperi.

foto main: Belight, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.