Setari Cookie-uri

6 semne ca este indragostit de tine (chiar daca inca nu spune)

Iata care sunt cele mai importante semne ca un barbat este indragostit de tine chiar daca inca nu ti-a spus acele cuvinte magice.

Dragostea nu este despre ceea ce spui, ci despre ceea ce faci

1. Nu ii este teama sa faca sacrificii pentru tine

Este mult mai usor sa faci sacrificii atunci cand este vorba despre o persoana de care iti pasa. Iar acesta chiar este un semn ca te iubeste; doar o persoana altruista, matura si indragostita face sacrificii pentru persoana pe care o iubeste. Relatiile necesita un echilibru al sacrificiului reciproc. In caz contrar, o parte este nemultumita.

Iar daca un barbat alege sa faca sacrificii pentru tine este pentru a iti demonstra ca te iubeste fara sa spuna cuvintele magice.

2. Te pune pe primul loc

Tu esti intotdeauna pe primul loc. Incepe sa ia decizii gandindu-se la tine, sa faca planuri incluzandu-te si pe tine in ele, sa anuleze anumite intalniri cu prietenii doar pentru a petrece mai mult timp in preajma ta.

3. Te asculta

Iti acorda in mod activ atentie. Atunci cand vorbesti, el chiar asculta. Ii poti impartasi momentele dificile, situatiile prin care treci, intamplarile avute la munca si toate cele... pentru ca stii ca el este acolo pentru tine. Mai mult, de multe ori te ajuta oferindu-ti sfaturi foarte bune de care tii cont si care iti sunt de mare folos.

Citește și:

4. Nu ii este teama sa isi dea mastile jos

Isi arata vulnerabilitatea in fata ta. Incee sa lase garda jos. Se simte confortabil cand esti in preajma lui si nu ii mai este teama sa isi arate sentimentele reale.

5. Te accepta pentru ceea ce esti

Nu vrea sa te schimbe. Niciodata nu va face asta. Si asta deoarece atunci cand exista iubire adevarata alegi sa accepti persoana de langa tine fix asa cum este ea, cu calitati si defecte, cu bune si cu rele, si nu incerci sa o schimbi pentru nimic in lume.

Citește și:

6. Ii place de tine asa cum esti

Ii place de tine in zilele in care esti in pijamale, cu parul prins coc neglijent, fara pic de machiaj. Pentru ca esti naturala, esti tu insati si asta este ceva cu adevarat special pentru el. Esti frumoasa indiferent de ce pui pe tine sau de cum te aranjezi.

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.