Setari Cookie-uri

Uneori trebuie sa stii cum arata durerea pentru a aprecia cu adevarat fericirea

De multe ori Universul trebuie sa ne arate cum se simte durere pentru a aprecia cu adevarat adevarata fericire.

Nu exista dragoste fara durere si nu exista viata fara durere. Durerea este modul in care castigam intelepciune, in care devenim mai puternici, in care invatam lectii importante ce ne vor ghida intreaga noastra viata. Durerea este modul in care ne schimbam, crestem, ne dezvoltam.

De multe ori alegem sa traim intr-o lume mult prea confortabila de teama de a face schimbari. Iubim insa nu mai stim cum este iubirea adevarata - aceea care iti da aripi, care te face sa simti ca ai fluturi in stomac, care nu se teme de nimeni si de nimic. Nu mai iubim din toata inima... iubim in bucati pentru ca ne este teama de suferinta, de durere, de tristete, de despartire.

Nu ii mai oferim vietii sansa de a ne surprinde pentru ca nu vrem sa mai fim dezamagiti din nou... asa ca alegem sa traim in rutina noastra calda si linistita.

De multe ori alegem sa nu mai visam pentru ca nu vrem sa pierdem din nou, nu vrem sa dam gres, nu vrem sa simtim ce inseamna infrangerea. Visam, dar nu ne mai urmarim visurile pentru ca nu credem ca le putem implini, nu credem ca meritam acea fericire pentru ca suntem obisnuiti cu durerea.

Citește și:

Am incetat sa mai credem in miracole de cand visurile noastre au devenit cosmaruri.

Durerea schimba oameni... mai mult spre bine, insa cand oamenii sufera, fac tot posibilul sa o evite. Nu vor ca inimile lor sa o simta, nu vor sa planga, nu vor sa traiasca in tristete.

Insa cand incercam sa evitam durerea... uneori evitam viata. Evitam sa ne asumam riscuri care ne pot schimba viitorul. Evitam sa iubim si sa fim iubiti.

De multe ori durerea este un semn de la Univers este timpul sa indraznim. Sa alegem sa fim noi insine, sa traim asa cum vrem, sa apreciem tot ce am obtinut pana acum, sa mergem mai departe, sa luptam pentru tot ce ne dorim, sa nu renuntam indiferent de cat de mari sunt obstacolele care stau in calea noastra.

foto main: jesadaphorn, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.