Secretul clatitelor perfecte: Cum le poti face sa arate perfect

Secretul clatitelor perfecte: Cum le poti face sa arate perfect

Probabil că ai făcut multe clătite de-a lungul timpului. Este un desert ușor și rapid. Însă cât de mult ții la aspectul clătitelor tale? Ai observat vreodată că nu-ți iese niciodată prima clătită? Iată de ce!

Care este motivul pentru care nu-ți iese niciodată prima clătită?

Pe scurt, motivul pentru care nu-ți iese niciodată prima clătită este untul. Chiar și clătitele care arată urât au un gust bun. Dar atunci când îți dorești un aspect uniform și o culoare aurie-maro, trebuie să înlocuiești untul cu ulei și să folosești mult mai puțin decât crezi că ai avea nevoie.

Indiciile au fost în fața ta tot timpul. Aluatul de clătite are deja puțină grăsime în el, adesea sub formă de unt topit. Cât timp gătești clătitele într-o tigaie de teflon, nu vei avea nevoie de mult ulei. Persoanele care scriu rețetele de clătite sunt conștiente de acest lucru, motiv pentru care aproape toate instrucțiunile din aceste rețete recomandă să ungi tigaia foarte puțin înainte de prepararea clătitelor. Probabil că te-ai gândit că trebuie să folosești unt, dar nu la fel de mult unt pe cât ai crede.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto main: Natalia Van Doninck, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri