Setari Cookie-uri

3 Semne zodiacale afectate de Mercur retrograd din aceasta vara

Chiar daca este considerata o faza dificila, este important sa invatam sa lucram cu ce avem. Poate ca aceasta este calea Universului de a ne face sa incetinim si sa intelegem unde suntem si ce avem de facut pe mai departe.

Afla daca si tu te numeri printre ele.

Este timpul sa ne pregatim pentru o noua faza de Mercur retrograd. Momentul incepe pe 7 iulie si continua pana pe data de 41 iulie - aceasta pare sa fie o perioada usor mai dificila, care ne va determina sa luam decizii gresite, sa actionam din impuls, sa facem schimbari pe care nu le-am face in mod obisnuit. De asemenea, Mercur retrograd va avea o putere puternica si asupra relatiilor de comunicare cu oamenii din jurul nostru.

Chiar daca este considerata o faza dificila, este important sa invatam sa lucram cu ce avem. Poate ca aceasta este calea Universului de a ne face sa incetinim si sa intelegem unde suntem si ce avem de facut pe mai departe.

Iata care vor fi semnele zodiacale afectate de Mercur retrograd din aceasta vara:

Gemeni

Esti destul de concentrata asupra modului in care interactionezi cu oamenii din jurul tau. Este posibil sa dai dovada de incapatanare si sa nu reusesti sa faci compromisuri astfel incat sa poti rezolva problemele existente. Astrele te sfatuiesc sa incerci sa analizezi de cateva ori inainte de a spune ceva - poti rani cu usurinta persoane dragi, care cu greu te vor iera.

Citește și:

Rac

Starea ta in aceasta perioada se schimba de la o intamplare la alta. Esti destul de sensibila si iti este greu sa iti expui sentimentele in fata oamenilor dragi, motiv pentru care este posibil sa simti nevoia sa faci un pas in spate si sa te retragi. Astrele te sfatuiesc sa ai incredere in tine pe toate planurile - urmeaza schimbari importante care te vor face mai fericita ca niciodata. Trebuie doar sa stii sa te bucuri de ele.

Fecioara

Daca pana acum reuseai sa atragi pe toata lumea de partea ta, in urmatoarea perioada iti va fi foarte dificil sa comunici asa cum iti doresti cu oamenii din jur. Este posibil sa simti ca toata lumea este impotriva ta, iar asta te va determina sa fii destul de dura chiar si pe plan personal, in relatia cu cei dragi. Astrele te sfatuiesc sa inveti arta compromisului si sa fii sincera tot timpul. Este un moment mai dificil, insa vei reusi sa treci peste el cu rabdare.

Citește și:

foto main: NASA images, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.