Setari Cookie-uri

Cand nu mai poti... roaga-te la Dumnezeu sa iti dea putere

Invata sa ai incredere in El in loc sa incerci sa schimbi ceea ce este scris pentru tine. 

Vata ca este povestea ta, dar El este regizorul. El este cel care face totul sa se intample. El este cel care da sens vietii. El este cel implicat in toate aspectele. El acorda atentie detaliilor care iti lipsesc. El stie rolul fiecarei persoane din viata ta si stie de ce ai nevoie. El stie cum sa aranjeze momentele in ordinea corecta, in ritmul potrivit, asa ca nu mai incerca sa schimbi ceva.

Invata sa ai incredere in El pentru ca va fi acolo intotdeauna. Te va prinde cand vei cadea. Te va ridica de la pamant si te va indemna sa mergi mai departe. Sa crezi in tine. Sa nu te dai batuta. Sa lupti pentru ceea ce iti doresti. Sa fii puternica.

Invata sa ai incredere in El pentru ca inca lucreaza la tine, inca incearca sa te faca sa iti dai seama de anumite lucruri pe cont propriu, inca te testeaza.

Te testeaza pentru ca stie ca nu esti inca acolo. Pentru ca inca iti pui intrebarile gresite. Pentru ca inca nu stii pe ce drum sa mergi mai departe. Pentru ca inca privesti catre cer si intrebi de ce. Pentru ca inca nu intelegi care este scopul tau in viata.

Citește și:

Pentru ca inca te gandesti doar la tine. Pentru ca trebuie sa inveti sa iubesti neconditionat.

Poate ca nu il vei intelege intotdeauna, insa o sa te rog sa ai rabdare pentru ca el are un plan maret pentru tine. Iubeste-l atunci cand nu il intelegi. Iubeste-l cand te testeaza. Iubeste-l cand vrea sa te invete lectii importante. Iubeste-l cand nu iti implineste visurile. Iubeste-l mai mult decat orice.

Si nu uita sa faci un pas in spate si sa ai incredere in el. Sa ii oferi inima ta, sa ii spui toate tainele tale, sa vorbesti deschis si din tot sufletul. Pentru ca el te va auzi. Si te va intelege. Deschide-ti inima si ofera-i posibilitatea sa te ajute. Sa te cunoasca. Sa iti fie alaturi. Sa te vindece.

foto main: AstroStar, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.