Setari Cookie-uri

Asculta aceasta melodie pentru a iti proteja sufletul de tot ce este rau in aceasta lume

Melodia de mai jos este o mantra foarte cunoscuta in lumea hindusa - piesa se numeste Durga si poarta numele uneia dintre cel emai venerate si mai puternice zeitati hindudse.

Exista numeroase variante foarte eficiente pe care le poti folosi pentru a iti proteja sufletul de energia negativa din jurul tau, de hotii de energie, de tot ce este rau in aceasta lume. Astazi ne concentram asupra unei singure metode - si anume o melodie puternica ce te poate proteja in orice moment al zilei.

Melodia de mai jos este o mantra foarte cunoscuta in lumea hindusa - piesa se numeste Durga si poarta numele uneia dintre cel emai venerate si mai puternice zeitati hinduse. Protejeaza de tot ce este rau si dificil in lume, aducand bunatatea si armonia in jurul tau.

Se spune ca ascultand aceasta piesa reusesti sa creezi un scut de protectie in jurul tau, care te va feri de toate relele din lume.

Poti asculta mantra in fiecare moment al zilei - fie ca meditezi, faci ordine prin casa, pregatesti mancarea pentru cina, esti in drum spre munca, faci yoga, tot ce trebuie sa faci este sa ii dai play si sa ii permiti sufletului sa se elibereze de toate energiile negative din jurul sau.

Citește și:

Foto main: PopTika, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.