Setari Cookie-uri

Atunci când o sesiune de autografe te face să te simți ca un rock star

Să ai o sesiune de autografe în Sudul Californiei la o librărie renumită te poate face să te simți ca un rock star. La urma urmei, suntem în statul în care au apărut The Doors, Motley Crue și Guns N Roses.

Autorii din sudul Californiei sunt extrem de prolifici și de dedicați nu doar când vine vorba de a scrie cărțile dar și de a le promova. Lansarea unei cărți nu este singurul prilej de a se întâlni cu cititorii. Orice pretext de a ieși în public și de a se întâlni cu cititorii este binevenit. La urma urmei, o carte bine scrisă supraviețuiește secolelor și modei și le permite cititorilor să descopere noi valențe și înțelesuri la diferite vârste.

Chiar dacă mulți cititori își procură cărțile preferate online sau după ce savurează o cafea într-unul din magazinele Barnes & Noble, există o anumită categorie de oameni care preferă librăriile independente. Aici pot găsi cărți în genuri literare specifice, ediții princeps cu autograful autorului - am văzut într-o astfel de librărie un volum scris de Ray Bradbury care se vindea pentru 1000 de dolari - dar și cărți ale autorilor independenți pe care marii retaileri nu le distribuie.

Citește și:

Una dintre cele mai populare librării din zona Los Angeles-ului este Sandpiper Books din Torrance, loc în care am avut bucuria de a oferi autografe cititorilor americani care au dorit să citească ”I Chose Love: A Journey from Fear to Love”, cu prilejul Zilei Naționale a Librăriilor Independente. Librăria a fost creată de Letitia Pielis-Gamez, o fostă angajată a Barnes & Noble și o femeie de afaceri cu experiență în retail, și reprezintă împlinirea visului ei din copilărie de a fi proprietara unei librării idependente. Sufletul magazinului este însă Meg Tessenshon, fost asistent manager la Barnes & Noble, cu o experiență de peste 20 de ani în industria de carte. Meg are grijă de comunitatea creată în jurul librăriei, postează tot felul de lucruri interesante pe canalele de social media și se ocupă de partea de relații publice. Este o cititoare înfocată, iubește pălăriile vintage și gătitul.

Citește și:

In timpul evenimentului, Meg a reușit performanța de a face atât cititorii cât și autorii prezenți să aibă o experiență memorabilă. Să ai o sesiune de autografe în Sudul Californiei la o librărie renumită te poate face să te simți ca un rock star. La urma urmei, suntem în statul în care au apărut The Doors, Motley Crue și Guns N Roses. Una dintre cele mai mari bucurii pentru un autor este să vadă lumina din privirea unui cititor atunci când acesta îi spune că este încântat de cartea pe care a scris-o. Iar când asta se întâmplă cu oceanul bătându-ți la ușă, senzația este de 1000 de ori mai puternică.

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.