Setari Cookie-uri

ÎNȚELEGERE și DISCONFORT, cuvintele cheie pentru săptămâna 1- 7 IULIE 2019

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână.

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii 1- 7 IULIE 2019 este ÎNȚELEGERE.

Cu cât arăți mai multă înțelegere, cu atât primești mai multă.

Ințelegerea aduce armonie în relațiile interumane și ne ajută să ne extindem orizonturile. Atunci când dăm dovadă de înțelegere față de alte persoane, ne deschidem către puncte de vedere și moduri de a opera în lume din care avem poate ceva de învățat.

Ințelegerea pe care o manifestăm față de alții nu o exclude pe cea pe care o avem sau pe care ne-o datorăm nouă. Cu cât arătăm mai mult înțeleger față de noi însene, cu atât suntem mai tolerante cu cei din jur și cu atât mai multă înțelegere atragem în viața noastră. Folosește prima parte a săptămânii pentru a-ți acorda mai multă înțelegere ție - conștientizând faptul că nu este nevoie să fii perfectă- dar și celor din jur.

Citește și:

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a săptămânii 1- 7 IULIE 2019 DISCONFORT.

Cea mai sigură dovadă a creșterii este disconfortul

Nu poți crește în zona de confort. In zona de confort repeți la nesfârșit ceea ce știi deja. Singura modalitate de a crește este să ieși de aici iar asta poate presupune disconfort. Așadar, profită de a doua parte a săptămânii pentru a profita de fiecare disconfort pe care îl simți și a învăța ceva nou despre tine și despre lume.

Dacă ai o problemă la mâna dreaptă, acesta este un prilej minunat de a reînvăța să îți folosești mâna stângă. Dacă ai de susținut o prezentare dar îți este frică să vorbești în public, acesta este un prilej minunat pentru a-ți înfrânge temerile pe care le ai legate de acest subiect și, de ce nu, de a descoperi poate un talent care se află latent în tine.

Citește și:

Indiferen de situație, îmbrățișează disconfortul și găsește potențialul ascuns din acesta.

foto main:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.