Setari Cookie-uri

Eclipsa de Soare de pe 2 iulie. Trecutul este un loc ciudat, prezentul este singurul care conteaza

Iata ce iti pregatesc astrele pentru urmatoarea perioada in functie de zodia in care te-ai nascut:

Aceasta perioada ne va ajuta sa ne indeplinim dorintele sufletului.

Eclipsa de Soare de pe 2 iulie este singura eclipsa totala de soare a anului 2019. Si asta nu este tot. Ea este deosebit de importanta deoarece pare sa vina cu schimbari marete pentru fiecare zodie in parte.

Eclipsa totala de Soare va fi vizibila doar in America de Sud, insa noi ne vom putea bucura de spectacolul oferit de Luna Noua - aceasta va putea fi admirata pe cerul Romaniei incepand cu orele 22:00.

Iata ce iti pregatesc astrele pentru urmatoarea perioada in functie de zodia in care te-ai nascut:

Berbec

Acesta este timpul perfect pentru a iti indrepta atentia asupra responsabilitatilor fata de oamenii din jurul tau, dar si fata de problemele din trecut. De asemenea, este un moment foarte bun pentru a te regandi la viata profesionala, pentru a lua decizii si a incepe un nou drum daca simti ca asta iti doresti.

Citește și:

Taur

Trebuie sa intelegi ca daca ceva nu functioneaza pe plan profesional, exista un motiv pentru asta. Este timpul sa identifici ce trebuie sa lasi in trecut si sa te concentrezi pe proiectele frumoase, care te pot ajuta sa evoluezi si care sa iti aduca succesul pe care ti-l doresti. Ai incredere in tine pentru ca totul va fi bine.

Gemeni

Aceasta este o perioada foarte buna pentru a iti indrepta atentia asupra ta si a avea mai multa grija de tine.Ofera-ti timp pentru a te vindeca de ranile trecutului si pentru a iti asculta inima - afla ce te face cu adevarat fericita si lupta pentru a readuce optimismul in viata ta.

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.