Setari Cookie-uri

5 Lucruri pe care sa ti le amintesti cand treci peste o despartire

Ai incredere in Univers pentru ca acesta aduce in calea noastra oameni pentru a ne invata o lectie. El nu a fost perechea ta, asa ca nu avea rost sa ramana o viata alaturi de tine.

Primul lucru.

A plecat. Nu se va mai intoarce. Acum nu iti mai raman decat amintirile frumoase cu momentele speciale petrecute impreuna. Si te rog sa pastrezi in sufletul tau doar ce trebuie sa pastrezi - clipele cu adevarat speciale in care sufletul iti era fericit si inima zambea de bucurie.

Al doilea lucru.

Poti plange daca simti nevoia sa plangi. Plangi rauri de lacrimi. Plangi pana cand nu mai ai lacrimi de varsat. Doar asa poti scapa de toata aceasta durere... pentru ca stiu ca doare. Insa vreau sa intelegi ca nu va fi pentru totdeauna. Va veni si acea zi in care vei reusi sa fii din nou tu, sa zambesti, sa fii fericita.

Citește și:

Al treilea lucru.

Vorbeste cu oamenii dragi. Nu te mai intoarce in trecut pentru ca nu are rost. Este momentul sa mergi mai departe cu viata ta. Nu iti mai pune intrebari la care nu poti gasi raspunsuri. In schimb, indreapta-ti atentia asupra oamenilor dragi, care iti sunt alaturi, care te sustin, care iti pot da sfaturi bune. Spune-le tot ce simti si prin ce treci. Vorbeste-le despre tristetea pe care o are sufletul tau acum. Si pune-le lor acele intrebari daca simti nevoia.

Al patrulea lucru.

Ai incredere in Univers pentru ca acesta aduce in calea noastra oameni pentru a ne invata o lectie. El nu a fost perechea ta, asa ca nu avea rost sa ramana o viata alaturi de tine. Te-a invatat lectia pe care trebuia sa o inveti, si-a implinit misiunea si a plecat mai departe.

Al cincilea lucru.

Nu te grabi nicaieri. Durerea nu trece peste noapte. Nu te poti duce la culcare plangand pentru ca dimineata sa devii o persoana mai puternica. Aceasta durere te face sa simti ceva... asa ca simte cu fiecare celula a corpului tau. Vindecarea nu este o cursa si nu iti aduce niciun premiu la final. Nu te grabi, ofera-ti tot timpul din lume... iar cand ai terminat, inchide acest capitol pentru totdeauna si arunca cheia pentru a nu te mai intoarce niciodata in trecut. Pentru ca va veni timpul in care tu singura iti vei dori sa mergi mai departe cu viata ta si sa incepi un nou drum.

Citește și:

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.